ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 νέα spots που μας άφησε ο Μάιος

WIZ TEAM

Ευτυχώς, παρά τις δυσκολίες του προηγούμενου χρόνου, ο κόσμος της γεύσης δεν σταματά ποτέ να κινείται, κάτι που διαπιστώσαμε και από τα ενδιαφέροντα νέα concepts που έκαναν την εμφάνισή τους μόλις επαναλειτούργησε η εστίαση.

Το WiZ παρουσιάζει 9 νέες αφίξεις για τον μήνα Μάιο.

Sky Lounge

ΤΗΛ.23721401
74 Κάβο Γκρέκο, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Roofbar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village. Με μαγευτική θέα 180 μοιρών και έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση, θα βρεθείτε για να απολαύσετε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ έχοντας ως συνοδεία ασιατικές γευστικές εμπειρίες αλλά και υπέροχα μεσογειακά πιάτα σερβιρισμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Funky Treats


ΤΗΛ.22253060
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 98, Λατσιά, Λευκωσία
Ο παράδεισος των donuts για τους κατοίκους της περιοχής των Λατσίων και όχι μόνο. Το μαγαζί εξειδικεύεται στα donuts όπου μπορείτε να τα βρείτε ολόφρεσκα, σε αρκετά μεγάλη ποικιλία με όλες τις «κλασικές» γεύσεις αλλά και με αρκετές ιδιαίτερες επιλογές. Από τις 60 διαφορετικές επιλογές εμείς ξεχωρίσαμε τα donut με smarties και πραλίνα, τα donut με oreo και κρέμα βανίλιας αλλά και το bubble strawberry. Κατά τα άλλα, εδώ θα βρείτε και με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, bueno με Ντόνατς με γέμιση άσπρης σοκολάτας και επικάλυψη φράουλας, σοκολάτα μπανάνας και κρέμα πατισερί.

Samo


ΤΗΛ.25733998
Γεωρ. Α', Γερμασόγεια, Λεμεσός
All day café-bar-restaurant που άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Λεμεσού και στεγάζεται μέσα στη νέα μπουτίκ Splash +. Με όνομα επηρεασμένο από το ψευδώνυμο του Jean-Michel Basquiat, SAMO (Same Old S**t ), του Αφροαμερικανού νεοεξπρεσιονιστή ζωγράφου, εδώ θα βρεθείτε και θα απολαύσετε γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα, τις οποίες μπορεί κάποιος να ταιριάξει άψογα με τα κοκτέιλ, αφού τα ελαφριά γεύματα από υγιεινές σαλάτες, οι ιταλικές πίτσες, οι επιλογές ζυμαρικών αλλά και οι επιλογές για vegans ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Όμως, αυτό που σίγουρα θα σε μαγέψει γευστικά και καλό είναι να αφήσεις λίγο χώρο στο στομάχι είναι οι γευστικές και υγιεινές τάρτες, στις οποίες κανείς δεν μπορεί να πει όχι.

Στοά Urban Kitchen


ΤΗΛ.25588808
Ειρήνης 148, Λεμεσός
Ένας all day χώρος σε στοά στο κέντρο της Λεμεσού. Χαλαρό περιβάλλον με μίνιμαλ κομψό εσωτερικό, πολλά φυτά, μια επιβλητική μπάρα και φωτισμό που εντυπωσιάζουν. Θα βρεθείτε εδώ για καφέ και brunch τα πρωινά αλλά από το απόγευμα και μετά μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ στη μεγάλη και ευρύχωρη αυλή του.

Deliyard

ΤΗΛ.22525017
Εσπερίδων 17, Λευκωσία
Ένα ιδιαίτερο ντελικατέσεν που είναι ιδανικό στέκι για όσους περνούν πολλές ώρες της ημέρας στο κέντρο της πόλης. Στον ζεστό και καλαίσθητό του χώρο που χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικα χρώματα, μοντέρνες διακοσμητικές πινελιές αλλά και διακοσμητικά φυτά, θα βρεθείτε από νωρίς το πρωί για καφέ ή πρωινό γεύμα μαζί με τον υπολογιστή σας, για να δουλέψετε ή να διαβάσετε αλλά και μετέπειτα το μεσημεράκι για ένα γρήγορο lunch break. Στο μενού θα βρείτε νόστιμα σνακ όπως αρτοσκευάσματα, σαλάτες, poke bowls, wrap σάντουιτς αλλά και πιάτα με noodles. Οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και τα γλυκά είναι must.

ΤΟΠΙΚΑ meze bar


ΤΗΛ.94041900
Χριστόδουλου Σώζου 2Γ, Λευκωσία
Σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, παρεΐστικο και διαμορφωμένο με τρόπο που μετατρέπει μία επίσκεψη σε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, θα απολαύσετε προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα με έθνικ πινελιές που σας ταξιδεύει από το Ιράν μέχρι την Ιταλία, πάντα όμως με σταθερό σημείο αναφοράς τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της κυπριακής κουζίνας. Με τα χρώματα της Μεσογείου αλλά και τον ευρωπαϊκό αέρα του Λονδίνου το μαγαζί στήθηκε με πάθος και μεράκι γι' αυτό που κάνουν οι ιδιοκτήτες του. Τα νόστιμα και πρωτότυπα tapas πιάτα τους είναι σχεδιασμένα για προσφέρουν to share απολαύσεις. Από το μενού φυσικά δεν λείπουν τα κοκτέιλ και οι γλυκές δημιουργίες.

Monte Vouni


ΤΗΛ.25943987
Βουνί Λεμεσός (στην είσοδο του χωριού)
Βρίσκεται στην είσοδο του χωριού πάνω από τις δεξαμενές. Ένα εστιατόριο με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Καλαίσθητος χώρος με εκλεκτή πρώτη ύλη η οποία έρχεται από Ελλάδα και εξαιρετικό σέρβις που διατηρεί το επίπεδο ψηλά. Α la carte μενού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, παϊδάκια, κοκορέτσι, χεράκια στην γάστρα, black angus. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα γλυκά του κουταλιού τα οποία σερβίρονται με παραδοσιακό τρόπο σε ασημένιο δίσκο και συνοδεύονται με γιαούρτι. Εξαιρετικά επίσης είναι τα γλυκά ταψιού όπως πορτοκαλόπιτα, αλλά και τα τοπικά γλυκά που φτιάχνονται από τις γυναίκες του χωριού. Ελληνική μουσική.

Creperie De Square


ΤΗΛ.24400998
Ερμού 96, Λάρνακα
Ατμοσφαιρική κρεπερί που θυμίζει γαλλικό bistrot και δίνει στην κρέπα σου έναν διαφορετικό αέρα απόλαυσης. Το προσωπικό του καταστήματος είναι πολύ ευγενικό και πρόθυμο να συζητήσει μαζί σου για το πώς επιθυμείς τη γλυκιά κρέπα σου. Ο χώρος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην πλατεία Ερμού. Εδώ θα βρεις την κρέπα red velvet, την κρέπα Μύκονος με γιαούρτι, γκρανόλα, εποχικά φρούτα και μέλι, βάφλες αλλά και αλμυρές κρέπες επηρεασμένες από την ευρωπαϊκή κουζίνα όπως τη Ναπολιτάνο με prosciutto, φρέσκια μοτσαρέλα, κρέμα βαλσάμικο και ρόκα.

Carmelita


ΤΗΛ.22772204
Λεωφόρος Τσερίου 229, Στρόβολος, Λευκωσία
Μαγαζί στη λεωφόρο Tσερίου που προσφέρει νόστιμες γαλλικές κρέπες που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Στο μενού του μαγαζιού θα βρείτε, εκτός από τις κρέπες, βάφλες, pancakes αλλά και γευστικά παγωτά.