ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 προτάσεις για ένα αξέχαστο εορταστικό Σαββατοκύριακο

WIZ TEAM

Ένα άκρως εορταστικό Σαββατοκύριακο είναι εδώ και γιορτάζουμε την εκπνοή του παλιού χρόνου και την υποδοχή του νέου, με καλή διάθεση και  9 μοναδικές προτάσεις για έξοδο. 

MOYΣΙΚΗ

Μίλτος Πασχαλίδης στο Downtown Live

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας και με άκρως εορταστική διάθεση ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στο Downtown Live για μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η συναυλία στο Downtown θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο: €15

Info
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
DownTown Live, 22.00
Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Στρόβολος
Εισιτήρια από €15
Προπώληση www.soldoutticketbox.com 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Γιώργος Παπαδόπουλος στο Notes Live

O Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνουν στην σκηνή του Notes Live στην Λεμεσό και χαρίζουν στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Συμμετέχουν: Kianna | Χριστίνα Κυριάκου
Special Guests τα Σάββατα: ΟΝΕ
Special Guest τις Κυριακές: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Info
Σαββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 - Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2022
Notes Live, 23.00 (Κυρ. 21.00)
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Kρατήσεις 25344344

ΘΕΑΤΡΟ

«Το Πάρτι με τα Αγόρια» στο Θέατρο Δέντρο

H Alpha Square ανεβάζει σε πανελλήνια πρώτη ένα έργο που πρωτοπόρησε στην απεικόνιση γκέι ζωών επί σκηνής. Το θεατρικό “The Boys in the Band” του Μαρτ Κρόουλι ανέβηκε για πρώτη φορά το 1968 και αποτύπωσε τις συνταρακτικές φωνές μιας παρέας γκέι αντρών στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν την ιστορική εξέγερση στο Στόουνγουολ και τον ευρύτερο ακτιβισμό που ακολούθησε.

Το έργο ανέβηκε ξανά το 2018 στο Broadway, στην 50η του επέτειο, με ένα θίασο από εννέα ανοιχτά γκέι ηθοποιούς, τονίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την εξέλιξη στην Αμερική στον τομέα της αποδοχής. Η παράσταση κέρδισε το Βραβείο Τόνι. Ένα χρόνο μετά, ακολούθησε η κινηματογραφική του εκδοχή, με τους ίδιους ηθοποιούς, στο Netflix.

Ιnfo
Πέμπτη 29– Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Θέατρο Δέντρο, 20.30 Κυρ. 18.30
Ενότητος 44, Παλουριώτισσα
Εισιτήρια €12/ €15
tickethour.com.cy / 7777 7040 / ACS Courier

Κωδικός «Κομπανία 4x4!» στο Wherehaus 612

Τι κοινό έχουν τέσσερα πρώην αδέσποτα σκυλιά, ένας εξωτικός παπαγάλος που μιλά κι ένα χαρισματικό πιθηκάκι; Μπορούν τα σκυλιά να μιλήσουν; Τί ξέρει ένα σκυλί και δεν το μολογάει; Πώς είναι τελικά αυτό που λέμε «σκυλίσια ζωή»; Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος που ζούμε, αν είχαμε όλοι μια ουρά να κουνιέται πέρα δώθε, προδίδοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας; Και πόσο μοιάζει τελικά ο κόσμος των σκυλιών με την κοινωνία των ανθρώπων;
Μονάχα η Κομπανία μπορεί σας λύσει τις απορίες, αρκεί να ξέρετε τον κωδικό. Μέχρι τότε... Σσστ, μην το πείτε πουθενά!
Μετά από μια γεμάτη δημιουργική χρονιά με δύο επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές, η Θεατρική Ομάδα Persona, προχωρεί στο ανέβασμα της νέας θεατρικής παραγωγής της για τον Χειμώνα, το μιούζικαλ τσέπης «Κωδικός “Κομπανία 4Χ4!”…», με οκταμελή θίασο και μια επίλεκτη ομάδα συντελεστών και ηθοποιών.

Με όχημα το χιούμορ και με το τραγούδι να δίνει πάσα στη θεατρική δράση σε ρόλους εναλλασσόμενους, έξι βιρτουόζοι ηθοποιοί επί σκηνής και δύο στα παρασκήνια, μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο συντελεστών και συνεργατών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δανείζουν τα σαρκία και τις φωνές τους σ’ ένα σουρεαλιστικό ταξίδι στην καρδιά της κοινωνίας των σκυλιών, για να μας αποκαλύψουν έναν κόσμο που κανείς δε φανταζότανε πώς μοιάζει, γεμάτο ανατροπές, περιπέτειες, συγκίνηση, τρυφερότητα κι απανωτές εκπλήξεις.

Ιnfo
Δευτέρα 26- Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Wherehaus 612, 20.30
Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Παλλουριώτισσα
Εισιτήρια €12/€15
Κρατήσεις 70000138 
Προπώληση www.tickethour.com.cy  / ACS courier

«Γουρουνιάσματα» στο Δημ. Θέατρο Λατσιών

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/ Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά τις καρδιές των μικρών, και όχι μόνο, θαυμαστών του.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν
ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητες του.

Info
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Δημ. Θέατρο Λατσιών, 17.00
Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 57
Λατσιά, Λευκωσία
Εισιτήρια από €15
Προπώληση tickethour.com.cy
ACS Courier και Potenzia Del Arte

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Twenty Three στο Πρόζακ

Ο Κύπριος street artist Twenty Three (aka Βασίλης Βασιλείου), πραγματοποιεί την πρώτη ατομική του έκθεση με τίτλο «Around the Walls: Between Tradition and Globalization», από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Πρόζακ, στη Λευκωσία.

O Twenty Three έχει αφήσει δουλειά του σε όλη την Κύπρο. Κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του βρίσκονται σε χωριά, όπως η Λόφου και τα Κατύδατα. Επίσης, η δουλειά του ταξίδεψε και εκτός Κύπρου. Δημιούργησε τοιχογραφίες σε γειτονιές και πλατείες, δρόμους και προσόψεις στη Μαδρίτη, τη Λα Κορούνια, το Μπράιτον, τη Ρώμη, την Πόλη Μεξικού, την Οαχάκα και την Τσιάπας.

Το 2014 συμμετείχε στην Biennale Αρχιτεκτονικής στη Βενετία με το project «Anatomy of a Wallpaper» και το 2017 το video installation «Baffle Zone» προβλήθηκε στο Μουσείο Maxxi της Ρώμης, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas.

Info
Εγκαίνια Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022
Λευκωσία, Πρόζακ (Common Room), 18.00
Μένδονος 3Α, Λευκωσία
Διάρκεια 21 - 30 Δεκεμβρίου 2022
Ώρες 18.00-22.00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Xριστουγεννιάτικο χωριό στην Μαρίνα Αγ. Νάπας

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Μαρίνα Αγίας Νάπας μεταμορφώνεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό για έναν μήνα γεμάτο λαμπερές γιορτινές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, από τις 4 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία της εορταστικής περιόδου μέσα από εντυπωσιακούς στολισμούς και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Η μαγεία στο απόλυτο hot spot της Κύπρου ξεκινά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της εμπορικής ζώνης στις 17:30, και συνεχίζει με δραστηριότητες για όλο τον Δεκέμβριο. Χειροτεχνίες, Christmas Market, παιχνίδια, χορός, μουσική, μασκότ, θέατρο, live links, τεχνητό χιόνι, και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που θα χαρίζει δώρα, είναι μόνο μερικές από τις γιορτινές εκπλήξεις που έχουν προγραμματιστεί. Την έναρξη των εκδηλώσεων θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, Εκκλησιαστικές Αρχές, Δήμαρχοι, Βουλευτές της περιοχής Ελεύθερης Αμμοχώστου και άλλοι τοπικοί αξιωματούχοι.

Info
Κυριακή 4 – Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Μαρίνα Αγ. Νάπας
Επ. Αμμοχώστου

Λάρνακα Christmas Land

Η Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, λαμπερή, παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου!

Info
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022- Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023
Πλατεία Ευρώπης Λάρνακα

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων 2022

Η τάφρος Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης μεταμορφώθηκε σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου !

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου! Για 52 ολόκληρες μέρες, στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο!

Επίτιμος προσκεκλημένος και φέτος δεν θα είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη που ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του από το χωριό του, το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας, για να καταφθάσει στην Κύπρο. Μαζί θα είναι οι βοηθοί του και οι τάρανδοί του!

Info
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου- Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023
Τάφρος Ντ'Αβίλα, 15.00- 00.00 και σ/κ 10.00- 00.00.
Λευκωσία