ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 συναυλίες που θα πάμε τον Ιούνιο

WIZ TEAM

Καλοκαίρι σημαίνει συναυλίες, χαλαρή διάθεση, αναμένοι αναπτήρες, τραγούδια και δροσερές βραδιές γεμάτες μελωδίες σε ανοιχτά θέατρα.  Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τις πρώτες μεγάλες συναυλίες του καλοκαιρίου, εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη και να κάνετε εγκαίρως την κρατησή σας. 

Γιάννης Χαρούλης

Το DownTown Live & ARK Productions μας φέρνουν τον αγαπημένο Γιάννη Χαρούλη για 2 μοναδικές βραδιές στην Κύπρο στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών.

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα , μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά».

Ας γεμίσουν λοιπόν οι αποστάσεις μεταξύ μας με τις φωνές και τα τραγούδια μας.

Info
Πέμπτη 3- Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021
Θατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων, 21.00
Εισιτήρια:€25
Προπώληση SoldOut Tickets

Xρήστος Θηβαίος στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων

H Sol Music Productions σε συνεργασία με το DownTown Live & ARK Productions μας φέρνουν το Χρήστο Θηβαίο για 1 μοναδική βραδιά στην Κύπρο στις 08 Ιουνίου 2021 στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών.

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Ο Άμλετ τη Σελήνης”, “Δεν Είμαι Άλλος”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, “Γυναίκα”, καθώς και το νέο του τραγούδι “Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Ιnfo
Τρίτη 8 Ιουνίου 2021
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων, 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Mέλισσες στο Παττίχειο Λάρνακας

Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το Νο1 ελληνικό Συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ LIVE για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Info
Τετάρτη 9 - Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00
Πεζόδρομος Παττιχείου
Κρατήσεις 77777040
www.tickethour.com.cy 
Πληροφορίες 99144801

Γιάννης Κότσιρας

O Γιάννης Κότσιρας έρχεται τον Ιούνιο στην Κύπρο για τρεις μοναδικές συναυλίες στο Παττίχειο Λάρνακας, στο Κηποθέατρο Λεμεσού και στο Σκαλί Αγλατζιάς.

«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου.

Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Με ένα πρόγραμμα, που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».

Περιμένουμε ανυπόμονα τις πρώτες καλοκαιρινές συναυλίες και τα βράδια τα γεμάτα αγαπημένες μουσικές, που τόσο μας έχουν λείψει!

Info
Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 Παττίχειο Λάρνακας 20.30
Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30
Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.00
Εισιτήρια €23/€25/€27
Προπώληση Τickethour.com.cy 

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει τη νέα καλοκαιρινή παράστασή της με τίτλο "Η Εποχή του Θερισμού" στην Κύπρο, Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Όσοι έχετε ήδη αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση "Monologue," έχετε τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσετε και για την "Εποχή του θερισμού".

«Η Εποχή του Θερισμού»

Καλοκαίρι 2021

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος,
ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.
Τα καινούργια, πολυαναμενόμενα τραγούδια τους, ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή.
Και με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου θα τα παρουσιάσει με το μοναδικό, φλεγόμενο τρόπο της στη σκηνή, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν.
Μία συναρπαστική συναυλία, από εκείνες που μας έλειψαν πολύ, με την εγγύηση των εξαιρετικών συντελεστών της, αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ιnfo
Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30
Σκαλί Αγλαντζιάς
Αγ. Γεωργίου 15 Λευκωσία
Πληροφορίες 99059257
Προπώληση Tickethour

 Φοίβος Δεληβοριάς

Παιδία ο Φοίβος Δεληβορίας και τα παιδικά του τραγούδια έρχονται στην Λευκωσία στις 11 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς και στις 13 Ιουνίου στην Λεμεσό στο Δημοτικό κηποθέατρο Μάριος Τόκας.

Ώρα Έναρξης: 7μ.μ.

Εισιτήρια: €15
Προπώληση tickethour.com

Ελένη Φουρέιρα και Mad Clip στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα έρχεται παρέα με τον ράπερ Mad Clip στο Κηποθέατρο Λεμεσού για μια μοναδική συναυλία που θα ξεσηκώσει.

Η Ελένη μαζί με τον Μad Clip σκοπεύουν να απογειώσουν το κοινό με επιτυχίες σε μια μοναδική βραδιά που θα συζητηθεί!

Info
Kυριακή 20 Ιουνίου 2021
Κηποθέατρο Λεμεσού,20.30
Λόρδου Βύρωνα Λεμεσός
Εισιτήρια €25/€35/€40
Προπώληση Tickethour.com

Bασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Τετάρτη 23 Ιουνίου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.

Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου.

Ιnfo
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων, 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Μαρίζα Ρίζου

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, η καλύτερη πρόταση για μια ξεσηκωτική βραδιά, που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, είναι η καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου!

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση!
Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Έλα ψυχούλα μου, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή, όπως και στα πιο καινούρια Κάποιος να με σύρει και Πόσο Βλάκας.

Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή βραδιά, ένα ξεχωριστό live, την Δευτέρα 28 Ιουνίου, στο Κηποθέατρο Λεμεσού και την Τρίτη 29 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλατζιάς.

Info
Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00
Λόρδου Βύρωνα Λεμεσός
Εισιτήρια €20/€15

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021
Σκαλί Αγλατζιάς, 20.00
Αγίου Γεωργίου 15
Εισιτήρια €20

Προπώληση www.tickethour.com