ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο μαγαζί της Πινδάρου ξεκινά υπηρεσίες και βράδυ

WIZ TEAM

Όντας ένα σχετικά νέο μαγαζί -αφού λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες-, το Marinado έχει αγαπηθεί για τα πρωτότυπα πιάτα που φτιάχνει καθημερινά με έμφαση στις πρώτες ύλες.

Το αγαπημένο ποιοτικό ταχυφαγείο που λειτουργεί μόνο με υπηρεσίες delivery, και μέχρι πρότινος μόνο μεσημέρι, δημιουργήθηκε για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία μεσημεριανού στη δουλειά που μπορεί κάποιος να χρειάζεται. Μετά όμως από την απήχηση και τη ζήτηση του κοινού, το μαγαζί ανακοίνωσε τη λειτουργία του και το βράδυ, χαρίζοντάς μας περισσότερες ευκαιρίες ώστε να απολαύσουμε τις νόστιμες ελαφριές επιλογές του.

Στο βραδινό μενού θα βρείτε νόστιμα χούμους bowls με pork belly slices ή pork chop slices, grill χαλούμι σαλάτα, σαλάτα κοτόπουλο Picante, με ελαφρά πικάντικο μαριναρισμένο κοτόπουλο στη σχάρα, τριμμένο καρότο, παντζάρι, κραμπί, κόκκινο κραμπί, κρεμμύδι μαριναρισμένο σε σουμάκι, ψιλοκομμένα φύλλα μαρουλιών, ξιδάτο αγγουράκι, καυτερή πράσινη πιπεριά αλλα και grilled falafel. Όλα σερβίρονται με το ντιπ της επιλογής σας (από χούμους, ταχίνι, γκουακαμόλε).

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε μέσω της online πλατφόρμας του μαγαζιού αλλά και μέσω Foody.

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 11:30 – 14:45 & 18:00 – 21:30, Σάββατο 18:00 – 21:30