ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο pop up bar της Λεμεσού επέστρεψε

WIZ TEAM

Η μόδα των pop-up bars ανά τον κόσμο εξελίσσεται σταδιακά και στη χώρα μας, αφού αρκετά θεματικά μπαράκια, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, εμφανίζονται απρόσμενα σε επιλεγμένα σημεία μέσα στην πόλη και λειτουργούν για λίγους μόνο μήνες, προσφέροντας χαλαρές στιγμές και άφθονες κοκτέιλ επιλογές.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και το pop-up μπαράκι που έχει στηθεί και φέτος στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, μπροστά από το εστιατόριο The Steak House. Αν είχατε περάσει από εκεί χθες (07/06), σίγουρα θα έχετε προσέξει το κόκκινο επιβλητικό vintage van που έχει στηθεί στην προκυμαία του λιμανιού διαθέτοντας μια γκάμα από δροσιστικά ποτά, μεταξύ των οποίων και 10 signature cocktails. Από το μενού δεν λείπουν οι νόστιμες burger επιλογές αλλά και τσιμπήματα που μπορείτε να συνοδεύσετε το ποτό σας.

Το κοκτέιλ μπαρ έχει υπαίθριο χώρο με καθίσματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ειδυλλιακή θέα του λιμανιού, αφού τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ του the Steak House και του The Barshift.

Για κρατήσεις στο 99043660.

Δειτε τις φωτογραφίες