ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο στέκι ανακοινώνει την επιστροφή του με χιούμορ

WIZ TEAM

Ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά στέκια της Λευκωσίας ανοίγει και ανακοινώνει την επιστροφή του στους θαμώνες του με χιούμορ.

Το Καφενείο Πρόζακ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ένας χώρος γεμάτος βιβλία με έντονες εικαστικές ανησυχίες, που αγαπάει τις εκδηλώσεις, από εκθέσεις εικαστικών και αναγνώσεις ποιημάτων μέχρι live μουσική καλλιτεχνών.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του και τα νέα ωράρια λειτουργίας του.

"Επιτέλους αννοίουμε! Έσιει θκιο μήνες! Μεν μας πείτε πως εν μας επεθυμήσατε. Εμείς επεθυμήσαμε σας όπως το λουβί το φρέσκο μετά που μιαν φτομάδα μόνο ντελίβερι.
Αννοίουμε λοιπόν αύριο Πέμπτη 21 του Μάη. Μες τον λάλλαρο. Δυστυχώς ή ευτυχώς (αναλόγως σε ποιάν ομάδαν παίζεις), με περιορισμούς. Τζιαι λόγω τούτων των περιορισμών αναγκαστήκαμε τζ’ εμείς να κάμουμε κάποιες αλλαγές για να προσαρμοστούμε. Που τα αύριο τζιαι για ούλλο το καλοτζαίρι εν να αννοίουμε στες 4 το απόγευμα (αντί 12 το μεσημέρι) τζ’ εν να κλείουμε όπως πριν, στες 11 τη νύχτα.

Παράκληση: που εν να έρτει το ρομπότ να σας πιάει παραγγελία, να μιλάτε αργά τζιαι καθαρά γιατί εν μεταχειρισμένο που το ‘πιάμε.

Σι γιου σουν!"