ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλη μια επιλογή για brunch στο κέντρο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη οδό Στασικράτους.

Από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, το Gallery Stasikratous μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε brunch στον χώρο του.

Το ωραίο αυτό εστιατόριο, με το καινοτόμο street food concept, το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποικιλία επιλογών, προσιτές τιμές και ευχάριστο περιβάλλον, λίγους μόνο μήνες μετά το άνοιγμά του προσθέτει στη γκάμα επιλογών του μενού του και το brunch.

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται πως το μενού αποτελείται κυρίως από κλασικά πιάτα, μεταξύ άλλων eggs benedict και eggs royale, bagels με σολομό, skillets και coconut Chia Pudding.  Κύρια συστατικά των πιάτων το αυγό, το αβοκάντο, τα κρουασάν και τα homemade dressings. Επίσης, περιλαμβάνει in house συνταγές εμπνευσμένες από το εξωτερικό, με πλούσια σε χρώμα pancakes και μπολς με γιαούρτι, φρούτα, γκρανόλα και φυστικοβούτηρο.

Πίσω από το μενού βρίσκεται ο ταλαντούχος νεαρός head chef Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Γράβαρης, ο οποίος ετοίμασε πολύ instagramable πιάτα, αφού όπως όλοι ξέρουμε… η γεύση πλέον ξεκινάει από το μάτι. Με μια γρήγορη ματιά στο μενού, πέραν από τις κλασικές επιλογές, τα πιάτα που φαίνεται να ξεχωρίζουν είναι το Avocado Toast με lime juice και Panko Crusted Egg, το Prosciutto Avocado Bagel με την πλούσια και ελαφρώς όξινη Γαλλική Hollandaise sauce, αλλά και το Cheesecake Pancake με σπιτική μαρμελάδα από φρούτα του δάσους.

Για τους πιο πεινασμένους και late brunchers, το Gallery Stasikratous προσφέρει και πιο «γεμάτα» πιάτα, όπως σολομό με κινόα, κοτόπουλο μπούτι λεμονάτο, στήθος κοτόπουλο με φρέσκα λαχανικά και μπριζόλα tomahawk. Υπάρχουν, εννοείται, και οι vegan επιλογές. 

Αρπάξτε την ευκαιρία για μια βόλτα στο κέντρο, ειδικά αυτή την περίοδο που η Στασικράτους αλλά και η ευρύτερη περιοχή έχουν την τιμητική τους.

Info
Τηλ. 22270061, 94091922
Στασικράτους 47, Λευκωσία