ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το πρώτο Agrino Festival

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Οι διοργανωτές, μέσω ενός story που έκαναν τις τελευταίες ώρες, ανακοίνωσαν τους πρώτους καλλιτέχνες που θα απαρτίζουν το line up του πρώτου Agrino Festival.

Όπως γράψαμε ξανά, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 7 του προσεχή Αυγούστου, στα βουνά της Μαραθάσας, με τη μουσική να απλώνεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας

Και παρόλο που οι μπάντες που θα παίξουν θα έχουν κατά κύριο λόγο metal, rock, blues και funk καταβολές, με αγγλικό ή ελληνικό στίχο, εντούτοις η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων έκρυβε και μια μεγάλη έκλπηξη.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ττερλικκά και η μουσική του παρέα «Μούσα» θα ανηφορίσουν στα βουνά της Μαραθάσας, για μια εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Απ’ εκεί και πέρα, ανακοινώθηκαν επίσης οι Dark Poetry, ένα τετραμελές metal συγκρότημα από την Κύπρο με παραδοσιακές μουσικές επιρροές από τη Μέση Ανατολή, αλλά και οι Nofreno, το τετραμελές, επίσης από Κύπρο, ελληνόφωνο heavy rock συγκρότημα, με τις progressive, metal, punk και stoner επιρροές.

Επίσης, στο φεστιβάλ θα παίξουν οι RustX, οι οποίοι είναι και οι διοργανωτές του φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα με classic rock, progressing rock, hard rock και metal ακούσματα, αλλά και οι ροκάδες Troublemakers.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης κι άλλων ονομάτων, θυμίζουμε ξανά ότι η μουσική τη μέρα του φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ, ενώ παράλληλα στόχος είναι στον χώρο να πωλούνται και διάφορα πράγματα τόσο από καλλιτέχνες όσο και από τόπακες, όπως επίσης φαγητό και ποτό.