ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοίγει μια από τις όμορφες αυλές της Λάρνακας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Το Εν Τέχνο Καφενείο βρίσκεται στην Λάρνακα και στεγάζεται σε ένα όμορφο σπίτι με παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική,  στο οποίο τροποποιήθηκε κατάλληλα ο χώρος ώστε να λειτουργεί ως μουσική σκηνή και μεζεδοπωλείο. Λειτουργεί κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο με live μουσική και φαγητό ή ποτό.

Αυτές τις μέρες ο εξωτερικός χώρος του Εν Τέχνο προετοιμάζεται εντατικά για να υποδεχτεί τις πρώτες καλοκαιρινές βραδιές με επίσημη μέρα έναρξης το Σάββατο 1η Ιουνίου. Η ονειρική αυλή του με τα λουλούδια, τα δέντρα και την ξύλινη βάρκα στην άκρη της, θυμίζει γραφικά νησιώτικα ταβερνάκια και σε μεταφέρει νοερά στα καλοκαιρινά κυκλαδίτικα βράδια!

Με χωρητικότητα έως και 150 άτομα, η γραφική αυλή, θεωρείται ιδανική για να διοργανώσετε το επόμενο σας party. Το μπαρ που δεσπόζει στην άκρη της αυλής, η δυνατότητα Live μουσικής, οι γευστικοί μεζέδες και η δυνατότητα μπουφέ, συντείνουν στην δημιουργία ενός απόλυτα επιτυχημένου πάρτι το οποίο θα μείνει αξέχαστο σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας.

Στο «Εν τέχνο» σερβίρουν παραδοσιακό κυπριακό μεζέ, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές σε κάποια συγκεκριμένα πιάτα. Τα περισσότερα υλικά –φρούτα και λαχανικά- τα προμηθεύονται από κύπριους παραγωγούς έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα.

Στο μενού μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ άλλων σουβλάκι κοτόπουλο και χοιρινό, σεφταλιές, παραδοσιακό κολοκάσι κυπριακό που μαγειρεύεται για ώρες στον φούρνο (το λατρεύουν οι vegetarian) χαλούμι μανιτάρια, συκωτάκι αρνίσιο, τσιπς πατάτες τηγανητές, παστουρμάς, φτερούγες σχάρας, φιλετάκια χοιρινά και κεφαλάκι αρνίσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Εν τέχνο» είναι φημισμένο για τα επιτυχημένα live που διοργανώνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Εν Τέχνο  Ερμείας 4 Λάρνακα 97614904