ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nemea, το νέο εστιατόριο των Τορναρίτη - Φίλιπ

WIZ TEAM

Μεσογειακά πιάτα δια χειρός του βραβευμένου Ελλαδίτη σεφ Άγγελου Μπακόπουλου, αλλά και γλυκά-έργα τέχνης από τον pastry chef Αργύρη Πόπτσιο.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μέσω social media τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο opening του νέου γαστρονομικού πρότζεκτ της πρωτεύουσας, το οποίο θα πάρει τη θέση του Moon Lounge Bar στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στο κέντρο.

Το νέο εστιατόριο, ιδιοκτησίας Χριστόφορου Τορναρίτη και Ραμόνας Φίλιπ, όπως έχουμε γράψει ήδη θα προσφέρει μεσογειακή κουζίνα, «με πιάτα όμως που δεν θα θυμίζουν οτιδήποτε άλλο έχουμε δοκιμάσει σε αντίστοιχα εστιατόρια», όπως μας ενημερώνει ο γενικός διευθυντής του Nemea, Γιάννης Καρακάνας.

«Θέλουμε να προσφέρουμε μια ωραία εμπειρία στον κόσμο, με καινούργιες γεύσεις. Ο στόχος μας είναι να έχουμε τα δικά μας πρωτότυπα πιάτα, πάνω στα οποία δούλεψε πολύ ο executive chef μας Άγγελος Μπακόπουλος, μαζί με την ομάδα του, εκ των οποίων και ο pastry chef Αργύρης Πόπτσιος».

Σε σχέση με τα γλυκά πάντως, ότι έχουμε δει στα social μοιάζει με αριστούργημα, τουλάχιστον σε σχέση με τις παρασκευές και την παρουσίαση!

Στο μενού του Nemea θα βρείτε κρύα και ζεστά ορεκτικά, κρέατα κοπής, ψάρια, ζυμαρικά, γλυκά, αρκετά signature cocktails, ενώ και το wine list περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από ετικέτες, που καλύπτει όλα τα region του πλανήτη.

Το εστιατόριο προς το παρόν θα προσφέρει dinner, αλλά και lunch τα σαββατοκύριακα.

Info
Τηλ. 96900900
Λεωf. Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 19.00-23.00, Σ&Κ 12.30-23.00

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Argiris Poptsios (@argiris_poptsios)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aggelos Bakopoulos (@aggelos_bakopoulos)