ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aνοίγουν τα Kcineplex

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλο ενθουσιασμό οι πολυκινηματογράφοι K Cineplex επιστρέφουν στη δράση με τη μαγεία των ταινιών στις 17 Σεπτεμβρίου. Τίποτα δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει την απόλαυση της κινηματογραφικής εμπειρίας στη μεγάλη οθόνη.

Η δέσμευση και η ευθύνη μας απένταντι στους επισκέπτες μας τώρα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη «νέα πραγματικότητα» είναι ισχυρότερη από ποτέ. Τόσο η ασφάλεια των επισκεπτών μας όσο και η ασφάλεια και η υγεία των μελών της ομάδας μας αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητά μας. Το K Cineplex περίμενε με αγωνία πως και πως να έρθει η στιγμή αυτή που θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους λάτρεις του κινηματογράφου ξανά, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας για την επανεκκίνηση της επιχείρησης αυτής που αγαπάμε να την αποκαλούμε showbiz.
Στα παρασκήνια, εργαζόμαστε σκληρά για να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα του πρωτοκόλλου της Κυβέρνησης για την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκες κατά την είσοδο αλλά και την έξοδο του κινηματογράφου και εφόσον καθίσουν στην αίθουσα οι μάσκες θα μπορούν αφαιρεθούν για να απολαύσουν την ταινία και τα σνακ τους. Τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης θα τηρούνται αυστηρά σε όλους τους χώρους των κινηματογράφων καθώς και η χωρητικότητα εντός των αιθουσών θα είναι μειωμένη. Οι ώρες προβολής των ταινιών θα είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο λόμπι. Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι απολύμανσης των χεριών στραρηγικά τοποθετημένοι στους χώρους των κινηματογράφων. Επίσης θα γίνεται εντατική και συχνή καθαριότητα και απολύμανστη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους καθώς και σε όλες τις επιφάνειες. Πριν από κάθε παράσταση οι αίθουσες θα απολυμαίνονται με ειδικά καθαριστικά. Τα μέλη του προσωπικού των πολυκινηματογράφων K Cineplex έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένη εκπαίδευση όσον αφορά τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 και θα είναι εξοπλισμένοι με μάκσες προσώπου, γάντια όπου είναι απαραίτητα και θα μετριέται η θερμοκρασία του πριν την έναρξη εργασίας τους.

Για ανέπαφες συναλλαγές παροτρύνουμε τους επισκέπτες όπως αγοράζουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά και μέσω της εφαρμογής K Cineplex APP. Τα εισιτήρια θα μπορούν επίσης να αγοραστούν από τα ταμεία των κινηματογράφων, όπου επίσης προτείνουμε τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οι πολυκινηματογράφοι K Cineplex επιστρέψουν στη δράση στις 17 Σεπτεμβρίου με δύο ταινίες υπερπαραγωγής, την πολύαναμενόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας “Mulan” και τη ρομαντική ταινία “After We Collided” και μια μεγάλη γκάμα ταινιών να ακολουθεί συμπεριλαμβανομένου τις ταινίες “Tenet του Christopher Nolan ” και 007 στην ταινία “No Time Die”! Μια απίστευτη κινηματογραφική εμπειρία περιμένει όλους τους λάτρεις του κινηματογράφου! Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία της μεγάλης οθόνης και την ανάγκη να ξεφύγουμε στο μαγικό κόσμο των ταινιών!

Επιστρέφουμε πίσω στη δράση, πίσω στην περιπέτεια, πίσω στα K Cineplex!
Παραμείνετε ασφαλείς και απολαύστε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης!