ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τη Χαβάη στη Λάρνακα, μέσω Ιταλίας

WIZ TEAM

Η νέα άφιξη της πόλης, το Poke Scuse, που προσγειώθηκε στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου, αφορά σε ένα επιτυχημένο brand που ξεκίνησε από την Ιταλία πριν από μια τετραετία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα δυνατό στις μέρες μας food trend, το οποίο έρχεται κατευθείαν από τη Χαβάη, και το οποίο αφορά στα πολύχρωμα poke bowls με ψάρι ή θαλασσινά, μαζί με λαχανικά. Πρόκειται κυρίως για τόνο ή σολομό, μαριναρισμένο, που συνοδεύεται από διάφορα λαχανικά ή φρούτα, αλλά και διάφορα sauces.

Μια νέα δυνατή επιλογή φαγητού λοιπόν, η οποία κατέφτασε στο νησί από μια προσωπική ανάγκη του ιδιοκτήτη του, Θεοκλή Αντρέου, να προσφέρει στον κόσμο κάτι ποιοτικό και νόστιμο. Ως γνωστό, τα poke bowls δεν περιορίζονται μόνο στα ωμά υλικά, αφού ανάμεσα στις επιλογές για τη δημιουργία τους είναι τέσσερια διαφορετικά είδη ρυζιού, μια πλούσια γκάμα πρωτεϊνών όπως tofu, χταπόδι, κοτόπουλο, soybean strips, γαρίδες, και φυσικά ωμός σολομός και τόνος. Τέλος, για τα λαχανικά και τα φρούτα μπορείς απλώς να επιλέξεις από μια τεράστια γκάμα που θα βρεις στον πάγκο του εστιατορίου.

Από το μενού, αν θα το φτιάξεις μόνος σου, επιλέγεις πρώτα το μέγεθος του bowl, μετά τη βάση (ρύζι), ύστερα την πρωτεΐνη, τα λαχανικά-φρούτα και το σος. Υπάρχει παρόλα αυτά και η επιλογή για έτοιμα bowls, με πέντε διαφορετικές προτάσεις: Flacko Bowl, Hangover, Beach Bowl, Lava Bowl και Sax Bowl.

Info
Τηλ. 97553303
Αγίου Λαζάρου 4, Λάρνακα
Δ-Κ 12.00-23.00