ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρκατένα Φωτεινής: Το brunch στο Όμοδος που θα σας ενθουσιάσει

WIZ TEAM

Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες το κυπριακό μπούκωμα έχει την τιμητική του, ειδικά αν είναι πλούσιο, νόστιμο και γίνεται στο χωριό.  Την τιμητική τους αυτό τον καιρό έχουν και οι εξορμήσεις. Το Όμοδος είναι ένα από τα πιό αγαπημένα χωριά για εκδρομές. Ο λόγος είναι ότι μπορείς να  συνδυάσεις βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια του και ξεκούραση για καφέ ή brunch στο “Fotini Bakery House”, η αλλιώς στο "Αρκατένα Φωτεινή" όπως είναι ευρύτερα γνωστό.

Τοποθετημένα σε έναν όμορφο χώρο που απλώνει τραπεζάκια στα όμορφα σοκάκια του χωριού, τα Αρκατένα «Φωτεινή» έχουν μακρά ιστορία αλλά και εξέλιξη αφού από μια μικρή οικοτεχνία εξελίχθηκαν σε ένα σύγχρονο εμπορικό brand.

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις αρκατένων μπουκιών όπως μπουκιές με χαρουπόμελο, με σταφίδες, με γλυκάνισο και άλλες γεύσεις αλλά και παραδοσιακό κυπριακό brunch επιλέγοντας ανάμεσα στο αλμυρό platter, στις υγιεινές προτάσεις της Φωτεινής ή και στον απίστευτα γλυκό πειρασμό, αρκατένο με λιωμένη σοκολάτα και φρέσκα φρούτα! Όλες οι προτάσεις της Φωτεινής έχουν ένα κοινό παρονομαστή, την ταυτότητά της, τα αρκατένα και το ζεστό αρκατένο ψωμί.

Από το μενού δεν λείπουν φυσικά οι παραδοσιακές χειροποίητες αρτοδημιουργίες όπως σπανακόπιτα, ταχινόπιτα, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και πολλά άλλα υπέροχα και τόσο γευστικά γνώριμα εδέσματα. Και εννοείται ότι όλα αυτά συνοδεύονται από το καφεδάκι της αρεσκείας σας.

Εκτός από τον χώρο τους, τα αρκατένα μπορείτε να τα βρείτε και σε διάφορα σημεία παγκύπρια.

Δείτε το brunch μενού

 Info
Βρείτε μας στην οδό, Ληνός, 4760, Όμοδος
Τηλέφωνο: 99284201
Facebook: Αρκατενα Φωτεινη / Fotini Bakery House
Instagram: @arkatenafotini