ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AvRamen, η νέα street επιλογή της Λευκωσίας που έρχεται στην πόρτα σου

WIZ TEAM

Μπορεί να είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε τις street food γεύσεις του σε κάποιο event στα μπαράκια του νησιού. Αν όχι, πλέον ο αγαπημένος σεφ Αβραάμ Σαββίδης προσφέρει αυτές τις επιλογές στο σπίτι σας.

Αν και νεαρός σε ηλικία, είχε ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση catering στη Λευκωσία που ασχολείται διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν στον τομέα του catering και διοργανώνει private dinners.

Τώρα συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις μέσα από το AvRamen. Μια ιδέα που ο ίδιος μάς είπε ότι προϋπήρχε στο μυαλό́ του, αφού θεωρεί τον εαυτό του ανήσυχο πνεύμα και του αρέσει να αναζητά συνεχώς νέα πράγματα.

Η πανδημία βοήθησε στην υλοποίηση της ιδέας αυτής, μιας και ο μόνος τρόπος να δουλέψει πλέον η εστίαση είναι μέσω delivery.

Στο μενού του AvRamen θα βρείτε πιάτα επηρεασμένα από την ιαπωνική κουζίνα όπως σούπες Ράμεν με χοιρινό, κοτόπουλο και λαχανικά αλλά και ιδιαίτερα σάντουιτς. Εκτός από αυτά, στο μενού υπάρχουν αγαπημένα dumplings και μια επιλογή που μοιάζει με burger, το τηγανητό κοτόπουλο σε bun ψωμάκια.

Το AvRamen λειτουργεί μόνο με υπηρεσίες delivery είτε με online παραγγελίες μέσω της εφαρμογής Wolt και take away στο 77773535. Το ωράριο λειτουργίας είναι Τετάρτη-Κυριακή, από τις 17:00 μέχρι τις 23:00 το βράδυ.