ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυθεντικές βορειοελλαδίτικες γεύσεις στην Έγκωμη

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Aν έχετε βρεθεί Βόρεια Ελλάδα, ιδίως Θεσσαλονίκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε μαγευτεί από την κουζίνα της.

Μια πόλη η οποία θεωρείται σταυροδρόμι της ανατολής και της δύσης, όπου έχουν συνυπάρξει διάφορες εθνότητες (Τούρκοι, Φράγκοι, Μικρασιάτες, Πολίτες, Πόντιοι) δεν θα μπορούσε παρά να φημίζεται για την κουζίνα της μιας και έχει γεννηθεί από το πάντρεμα διαφορετικών πολιτισμών.

Αυτή τη μοναδικότητα της αυθεντικής Βορειοελλαδίτικης κουζίνας θα τη βρείτε στο Μεζεδοπωλείο «Τόδε τι» που λειτουργεί τον τελευταίο χρόνο στην Έγκωμη. Στο μενού του θα βρείτε μεταξύ άλλων μεγάλη ποικιλία από εκλεκτούς μεζέδες, οι οποίοι «ανοίγουν τον δρόμο» για να έρθει στο τραπέζι σας ένα αξέχαστο γεύμα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε αφράτα σουτζουκάκια, σιγοψημένο αρνάκι, παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα, σιγοψημένο αρνάκι στον φούρνο κ.ά.

Το πλούσιο μενού έρχονται να συμπληρώσουν ελληνικά τυριά, αποστάγματα και εκλεκτά κρασιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται προσεκτικά από το προσωπικό της κουζίνας πριν καταλήξουν στο πιάτο σας.

Αν θέλετε λοιπόν να γευτείτε αυθεντικούς βορειοελλαδίτικους μεζέδες και να απολαύσετε ελληνική φιλοξενία και ζεστό περιβάλλον, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι την Ελλάδα, αφού η ταβέρνα «Τόδε τι» βρίσκεται κοντά σας και είναι ο επόμενος προορισμός σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στον αριθμό 96 620574 ή στείλτε μήνυμα στο Instagram ή Facebook της ταβέρνας. Η ταβέρνα βρίσκεται Οδυσσέως Ανδρούτσου 24Α στην Έγκωμη.