ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή η on the road creperie στο Λατσί περιμένει να την ανακαλύψεις

WIZ TEAM

Έχουμε συνηθίσει και ταυτίσει στις παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού μας να βρίσκουμε ψαγμένα μπαράκια που μας δροσίζουν με τα εκλεκτά ποτά τους.

Αυτή την φορά όμως ένα ιδιαίτερο νέο concept άκρως γλυκό έκανε την εμφανίσει του στο αγαπημένο Λατσί της επαρχίας Πάφου.

Πρόκειται για το Μa Petite Creperie την καντίνα που έβαλε άγκυρα μπροστά από έξω από το Luxury Family Resort, στον παραλιακό δρόμο του Λατσιού, που προσφέρει λαχταριστές γλυκές αλλά και αλμυρές αμαρτίες που αναστατώνουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Στην κινητή κουζίνα του Enzo από την Μαρσέιγ αλλά και τις Γεωργίας από την Αθηνά θα βρεθείτε και θα δοκιμάσετε τις μοναδικές τους κρέμες αλμυρές ή γλυκές, συνταγές από την γιαγιά τους Nanna Genie τα ιδιαίτερα waffles on the stick με διαφορά toppings, αλλά και παιχνιδιάρικο μαλλί τις γριάς.

Τις προτάσεις τους μπορεί κάποιος να τις γευθεί on the go ή να τις απολαύσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχουν στήσει.

Οι λιχουδιές δεν είναι μόνο αυτά που μπορεί κάποιος να βρει στο μενού του Ma petite creperie αφού τα δροσερά ροφήματα όπως milkshake, bubble teas σε διάφορες γεύσεις δεν λείπουν.

Αν βρεθείς λοιπόν στην περιοχή μην παραλείψεις μια βόλτα από εδώ.

Info
Ακάμανθος Λατσί, Πάφος
ΤΗΛ.99066163