ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το νέο sushi bar που άνοιξε στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Η ιαπωνική κουζίνα και δη τα νόστιμα ρολάκια σούσι έχουν κερδίσει εκατομμύρια κόσμου με τις απίθανες γεύσεις. Το νέο μαγαζί που προσγειώθηκε στην αγαπημένη Λεμεσό ονομάζεται Sumo Sushi & Bento και αποτελεί μέρος γνωστής αλυσίδας εστιατορίων τoυ Ντουμπάι.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εστίαση, το ολοκαίνουργιο ιαπωνικό εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του στο ισόγειο του κτηρίου Cedars Oasis Tower.

Η Sumo Sushi & Bento είναι διάσημη αλυσίδα εστιατορίων από το Ντουμπάι, που σχεδόν εδώ και μια εικοσιπενταετία παρέχει μοναδική αισθητική αλλά και νόστιμες ποιοτικές γεύσεις που ενθουσιάζουν.

Με ξεχωριστό design, αλλά και 4 καταρτισμένους σεφ από το Ντουμπάι, το εστιατόριο Sumo ανοίγει ένα νέο ορίζοντα στην ιαπωνική παράδοση, προσφέροντάς μας μια μεγάλη ποικιλία πιάτων που θα ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο.

Εκτός από τα δημοφιλή κουτιά του bento, το παραδοσιακό σούσι, τα noodles και τα poke bowls, το μενού διαθέτει μεγάλη γκάμα από την οποία δεν λείπουν και οι χορτοφαγικές επιλογές. Εκτός αυτού, όλα τα ποτά στο Sumo είναι από φρέσκα λαχανικά και φρούτα χωρίς αλκοόλ.

Η συμφωνία franchise υπεγράφη στο Ντουμπάι, παρουσία ανώτερων στελεχών της Sumo International Inc. και της Sumo Sushi and Bento Cyprus.

(Φωτογραφία: George Antoniou & Dinesh Chauhan at Sumo International Inc. HQ)

Η Sumo ξεκίνησε τις σχέσεις franchising της το 2006, με αποτέλεσμα να ανοίξει 25 καταστήματα σε ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου. Αφού υπέγραψε τη συνεργασία με τον όμιλο Apparel το 2017 για 20 καταστήματα στην αγορά των Χωρών του Κόλπου, η Sumo υπέγραψε με τη FranGlobal το 2019 για 30 καταστήματα στην Ινδία. Η Sumo Sushi & Bento θα εισέλθει σε άλλες δημοφιλείς αγορές όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Εκτός από τις διεθνείς αγορές, η Sumo σχεδιάζει να ανοίξει 20 ακόμη εστιατόρια τα επόμενα 5 χρόνια σε ολόκληρη την αγορά του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου. Μέσω της Sumo Bento Cyprus το franchising θα επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Το κοινό προς το παρόν έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις δημιουργίες του εστιατορίου μέσω take away αλλά και delivery από την πλατφόρμα Bolt.

INFO
ΤHΛ.77777866
Ωράριο λειτουργίας: 12.00-22.00
Facebook: https://www.facebook.com/sumosushicyprus/