ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό το mobile cocktail bar πάνω στην άμμο είναι το νέο place to be

WIZ TEAM

Το concept απλό: ένα παλιό λεωφορείο αναπαλαιώνεται πλήρως και μετατρέπεται σε cocktail van, ώστε να ταξιδεύει οποιονδήποτε νοερά με τα ψαγμένα του ποτά αλλά και το ιδιαίτερο σκηνικό που έχει στήσει.

Στην αγαπημένη παραλία Palm Beach στην περιοχή Governor’s Beach που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο σημείο για μπάνιο, κοντά στην ταβέρνα Κάλυμνος θα συναντήσετε το κινητό bar Granny’s Ford.

Σίγουρα δεν θα δυσκολευτείτε να το βρείτε αφού το επιβλητικό κόκκινο λεωφορείο Granny’s Ford δημιούργησε μαζί με το Palm beach bar ένα εξωτικό περιβάλλον, δίνοντάς μας μια ακόμα ωραία επιλογή για να περάσουμε όμορφα τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες μας δίπλα στη θάλασσα.

Με τις απλωμένες μαξιλάρες και τα ξύλινα τραπεζάκια του πάνω στην άμμο δίπλα από τους φοίνικες και με τον κόσμο να μαζεύεται μπροστά από τους έμπειρους barternders για να ξεδιψάσει αλλά και για να δροσιστεί, θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα λίστα με κοκτέιλ κλασικά, signature με εξωτικές νότες αλλά και επιλογές χωρίς αλκοόλ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε χώρο, μπορείτε να κρατήσετε το τραπεζάκι σας ενώ ο χώρος λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με το ωράριο λειτουργίας να διαφοροποιείται συχνά, γι’ αυτό καλύτερα να ενημερωθείτε προτού πάτε.

Συχνά στα decks DJ’s αναλαμβάνουν να ντύσουν μουσικά τη βραδιά ενώ συχνά προσφέρεται και shisha.

Σημειώνεται επίσης πως το βανάκι προσφέρεται για γάμους, εταιρικά πάρτι και άλλες εκδηλώσεις.

INFO
Ποσειδώνος 2, Πεντάκωμο, Governor’s Beach, Λεμεσός
ΤΗΛ. 99978307, 99904243