ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Bastione restaurant & bar με αέρα ανανέωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαχρονικά αγαπημένο, το Bastione Restaurant & Bar, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, μας συστήνεται εκ νέου, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό, προσιτό και άκρως ανανεωμένο μενού.

Η μοναδικότητα του Bastione που έγκειται στο γεγονός της ίδιάς του της αρχιτεκτονικής, με τις επιβλητικές πέτρινες καμάρες -σήμα κατατεθέν- και οι ατμοσφαιρικά φωτισμένοι κήποι του σε συνδυασμό με το υπαίθριο μπαρ και τις ραφιναρισμένες γεύσεις των νέων πιάτων, είναι εδώ για να ικανοποιήσουν και τους πιο επιλεκτικούς. Άλλωστε, μπορεί το ταξίδι του Bastione να διαρκεί πολλά χρόνια, καταξιώνοντάς το σε ένα από τα διαχρονικότερα bar restaurant της Λευκωσίας, ωστόσο το ταξίδι των γευστικών απολαύσεων είναι ατέρμονο για τη διεύθυνση του χώρου, η οποία μετά από μήνες έρευνας και πειραματισμών, επέστρεψε για να μας μυήσει σε νέες γεύσεις που ισορροπούν γύρω από ένα μεσογειακό, ελληνικό και κυπριακό fusion.

Στο μενού του χώρου, το οποίο έχει την υπογραφή του χαρισματικού σεφ Γρηγόρη Ποπράβκιν, θα συναντήσετε μοναδικά πιάτα όπως το «Ντάκος αλλά αλλιώς» με χαβιάρι από ελαιόλαδο, ταρτάρ ντομάτας αρωματισμένο με φρέσκα μυρωδικά, κρέμα μυζήθρας, χώμα από μαύρη ελιά, κάπαρη και ντάκος, αλλά και η «πειραγμένη» crème brulee φτιαγμένη με χαλλούμι και μαρμελάδα σύκου.

Κι αυτά, με φόντο μια πολύ προσεγμένη λίστα κρασιών και cocktails, γιατί πολύ απλά… καμιά γεύση δεν απογειώνεται το ίδιο, αν δεν την συνοδεύουν ποτήρια που τσουγκρίζουν και γέλια πηγαία! 

Βρείτε το Bastione στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, στην οδό Αθηνάς 6, 1016 και στο τηλ.: 22730025