ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραδιές διασκέδασης με καλοκαιρινό αέρα

WIZ TEAM

Μια πανέμορφη καλοκαιρινή αυλή στον Στρόβολο σε περιμένει για να απολαύσεις εκλεκτούς μεζέδες παρέα με πολύ καλή μουσική και κέφι.

Το Gazi live, λοιπόν, που στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο χώρο, έβγαλε τραπεζάκια και το μπαρ έξω, σε μια καταπράσινη περιποιημένη αυλή, πήρε όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ετοίμασε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια, ντύνοντας τις καλοκαιρινές βραδιές μας με διασκέδαση.

Το μενού στηρίζεται σε πιάτα της κυπριακής κουζίνας με μοντέρνες πινελιές από τα χέρια του Ανδρέα Μουσικού. Πιάτα όπως γεμιστό μανιταράκι, ρολάκια από χαλούμι με χειροποίητη μαρμελάδα ντομάτας αλλά και κλέφτικο είναι μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε στο μενού τους. Παράλληλα η πλούσια κάβα του συμπληρώνει το σκηνικό δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για  αξέχαστες νύχτες. 


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με live μουσική κάτω από τον έναστρο ουρανό παρέα με τους Πάνο Μουμτζίδη (μπουζούκι), Πανίκο Λοϊζίδη (κιθάρα – τραγούδι), Βασίλη Ιωάννου (κιθάρα – τραγούδι), Κυριάκο Μάρκου (τραγούδι), Κούλα Ανδρέου (τραγούδι) και Σόφη (τραγούδι).

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο 96894044.