ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαμε 7 γλυκά του έρωτα για να γιορτάσετε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

WIZ TEAM

Ίσως η πιο εμπορική γιορτή που υπάρχει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι απολαυστική, αφού λένε πως ο έρωτας περνά από το στομάχι. Τέτοιες μέρες τα ζαχαροπλαστεία ανασκουμπώνονται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και δημιουργούν νόστιμα αγαπησιάρικα γλυκά, σε διάφορα σχήματα και γεύσεις που αναστατώνουν καρδιές αλλά και ουρανίσκους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά γλυκά που μας κίνησαν το ενδιαφέρον και σας τα προτείνουμε είτε θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο είτε απλώς να τα γευθείτε.

My Sweet Heart-New York Sweets


My sweet heart, strawberry temptation, Just love είναι μερικά από τα ονόματα που έδωσαν φέτος στα σπέσιαλ γλυκά τους τα ζαχαροπλαστεία New York Sweets. Εμάς μας ενθουσίασαν οι μικρές ατομικές καρδούλες σε κόκκινο και ροζ, γεμάτες αγάπη και νοστιμιά, αλλά και τα κέικ με γεύσεις όπως Chocolate fresh cream, Berry mousse, Tiramisu και Chocolat noir.

ConBake-Valentines box


O Κωνσταντίνος Πελαβάς και το μαγαζί του, Conbake, μας έχουν ενθουσιάσει κατά διαστήματα με τα νόστιμα και ιδιαίτερα τετραγωνάκια-κέικ που προσφέρουν για κάθε είδους περίσταση. Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας κουτάκι Valentine's box και να γράψετε εσείς το μήνυμα αγάπης που θέλετε. Υπηρεσίες delivery.

Pralina Confectionery-Millefeuille


Τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία Pralina Confectionery που πλέον προσφέρουν και delivery μέσω του Fetch, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν μια γκάμα από νόστιμες, περίτεχνες δημιουργίες που ενθουσιάζουν ακόμη και τους anti- valentines. Από τις επιλογές φέτος ξεχωρίσαμε το millefeuille με νουτέλα και φράουλες που μπορεί να μην έχει σχήμα καρδούλας ή λουλουδιού, αλλά οι φράουλες και η σοκολάτα από μόνες τους ενθουσιάζουν.

Strawberry-Bonberry


Οι πολυτελείς φράουλες του ηλεκτρονικού μαγαζιού, βουτηγμένες σε βελγική σοκολάτα, είναι το ιδανικό δώρο για τις μέρες αυτές. Σε διάφορα χρώματα και με μικρές αφιερώσεις, οι φράουλες αυτές μπορούν να γίνουν μια όμορφη κίνηση αγάπης στο έτερον ήμισυ. Toppings όπως Oreo, μπισκότο, πιστάτσιο, pretzels, salt flakes και raspberries είναι μερικές επιλογές που προσφέρονται. Παραγγελίες μέσω instagram ή τηλεφωνικώς.

Love Heart Dessert- Columbia Confectionery


Μια κόκκινη καρδούλα γεμιστή με vanilla rose mousse, raspberry, μπισκότο κακάο και almond mousse για δύο είναι μια από τις προτάσεις του Columbia Confectionery. Στο μενού του θα βρείτε το ίδιο γλυκό και σε ατομικό κομμάτι.

Terkenlis-Τούρτα πραλίνα


Τα πιο αγαπησιάρικα γλυκά λέει πως δημιούργησε φέτος το ζαχαροπλαστείο Terkenlis. Μιας και το κόκκινο της φωτιάς δεσπόζει στις βιτρίνες του, επιλέξαμε την τούρτα πραλίνας ειδικά για τους ερωτευμένους. Το ζαχαροπλαστείο προσφέρει υπηρεσίες delivery παγκύπρια.

Νοcciola- Double Cookie


Στο Nocciola θα βρείτε το signature double cookie για να γιορτάσετε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Για να το απολαύσετε, πρέπει να προπαραγγείλετε.