ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαμε ένα ωραίο στέκι στη Λευκωσία για να δεις τον επόμενο αγώνα (και όχι μόνο)

WIZ TEAM

Όταν δεν προλαβαίνεις να φτάσεις σπίτι πριν ξεκινήσει ο αγώνας, όταν προτιμάς ατμόσφαιρα γηπέδου, όταν θες να συνδυάσεις έξοδο και αθλητισμό, υπάρχουν διάφορα spots που έχουν ειδικεύονται στις σπέσιαλ ποδοσφαιρικές καταστάσεις ή σε ότι έχει να κάνει με αθλήματα. Ένα sports bar, με δροσερή αυλή και γνώριμες αγαπημένες γεύσεις σχάρας, είναι μια καλή πρόφαση για να σε βγάλει από την ζεστασιά του καναπέ σου και να ζήσεις τον παλμό των γηπέδων.

Αυτό προσφέρει και το Homie μια pub, επηρεασμένη από τις αγγλικού τύπου μπιραρίες, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας και σου προσφέρει ότι θα έβρισκες σε τέτοιου είδους χώρους.

Στον περιποιημένο εξωτερικό χώρο τους ή στον εσωτερικό χώρο τους, θα βρεθείτε και θα απολαύσετε κλασικά πιάτα μπιραρίας όπως burgers, μπριζόλες, wings, finger food, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με μπίρες «τσακρι», ενώ τα κοκτέιλ signature και κλασικά δίνουν και περνούν.

.

Ο χώρος λειτουργεί από τις 17.30 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ σύντομα θα λειτουργεί και τα πρωινά προσφέροντας καφέ και διάφορα σνακ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22332290 ή 99877667.