ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαμε πού θα πας για καφέ και γλυκό στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Με εκλεπτυσμένο γαλλικό αέρα, ένα μοναδικό στο είδος του ζαχαροπλαστείο έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην καρδιά της Λεμεσού.

Το καλό γλυκό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι μια αλχημεία απαιτητική αλλά συνάμα άκρως γευστική που συμβολίζει τη χαρά, την ανεμελιά, τη λαχτάρα. Αυτά είναι και τα στοιχεία που μπορεί κανείς να βρει στα υλικά του Aura.

Συγκεκριμένα στην οδό Ανεξαρτησίας, ο Philippe, σεφ με εμπειρία στην υψηλή τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, δημιούργησε το Aura για να μοιραστεί με τους ντόπιους το πάθος του για την τέχνη του γλυκού και τα μυστικά της επιστήμης της ζάχαρης από τη Γαλλία, τα οποία αναμειγνύει με μαεστρία προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές.

Αν βρεθείς, λοιπόν, στον όμορφα διακοσμημένα χώρο τους, μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό καφέ συνδυασμένο με νόστιμα γλυκά όπως εκλέρ σε διάφορες εκδοχές, τάρτες, brownies και πολλές άλλες ακαταμάχητες επιλογές.

Από την άλλη πάλι, αν αυτό που ψάχνεις είναι ένας εκλεπτυσμένος χώρος για να γευθείς γρήγορα και ελαφριά γεύματα, το Aura μπορεί να καλύψει και αυτή σου την επιθυμία.

Info

Ανεξαρτησίας 156, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 96 444776