ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brunch σε 3 υπέροχα οινοποιεία της Κύπρου

WIZ TEAM

Αν αναζητάτε μια εναλλακτική εκδρομή που θα σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, τα οινοποιεία και οι οινικές εξορμήσεις σε διάφορα χωριά της Κύπρου σάς δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε κάτι διαφορετικό. Οι όμορφες μέρες και οι καλές θερμοκρασίες αυτή την εποχή, δίνουν μια καλή αφορμή για τέτοιου είδους εξορμήσεις, ιδίως αν αυτές συνδυάζονται και με γαστρονομικές απολαύσεις.

Το Wiz σάς προτείνει 3 οινικούς προορισμούς όπου εκτός από τα εκλεκτά κρασιά τους μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές επιλογές brunch.

Κτήμα Γερόλεμος

Το οινοποιείο αυτό βρίσκεται στο όμορφο χωριό Όμοδος, στην καρδιά της οινοπαραγωγικής περιοχής. Οι επισκέπτες περιδιαβάζουν σε ένα σύγχρονο οικογενειακό οινοποιείο γνωρίζοντας τις βιολογικές καλλιέργειες της αμπέλου και τα «μυστικά» του κρασιού. Στους επισκέπτες προσφέρονται επίσης συνεδρίες γευσιγνωσίας κρασιού και σνακ παράλληλα με την καταπληκτική θέα στην κοιλάδα και τους αμπελώνες. Εκτός από αυτά τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες απολαμβάνουμε τις Κυριακές wine pairing brunch με κυπριακά εδέσματα. Το brunch συνοδεύει μουσικά η Καταλίνα Μιρέα με τον πιανίστα της. Για κρατήσεις στο 99696025.

Κτήμα Χριστούδια

Στο Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ απολαμβάνουμε brunch στον όμορφό του αμπελώνα. Το ιδιαίτερο κυπριακό μπούκωμα του οινοποιείου επιστρέφει χαρίζοντάς μας νόστιμες αυθεντικές γεύσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον. Το brunch εδώ ξεκινά με διάφορα καλούδια όπως καπύρες (φρυγανιές), αβγά, σουσιούκκο και σταφίδες, τυρί, αγγουράκια, ντομάτες, ελιές, λούντζα και τρεις διαφορετικές μαρμελάδες και συνεχίζει με τη γνωστή shakshuka που περιλαμβάνει αβγά, χωριάτικο λουκάνικο σαν κιμά, μπέικον, ντομάτα και μπόλικο κόλιαντρο με τα περισσότερα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μενού να είναι δικής τους παραγωγής. Το wine tasting είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 99034828.

Οινοποιείο Santa Irene

Το αγαπημένο εδώ και χρόνια εστιατόριο Ierambelos που βρίσκεται στην κορυφή του οινοποιείου Santa Irene Winery, εκτός από τις νόστιμες επιλογές με τις οποίες συντροφεύει τις εξορμήσεις μας στο χωριό, ξεκίνησε να προσφέρει brunch. Στον καταπράσινο Φαρμακά κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 9.00 μέχρι τις 11.30 απολαμβάνετε μια μοναδική fusion επιλογή προγεύματος και brunch. Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 22515515 και 99299990.