ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cinema και ποτό: 10+1 ωραίες επιλογές για το Σαββατόβραδο

WIZ TEAM

Θέλοντας και μη, η πανδημία μάς έκανε να αλλάξουμε συνήθειες, ακόμα και τις ώρες των εξόδων μας, αφού τώρα βγαίνουμε λιγάκι πιο νωρίς από τα καθιερωμένα.

Με αφορμή αυτό, το wiz προτείνει 4 ταινίες που παίζουν αυτή την εβδομάδα στα σινεμά σε Λευκωσία και Λάρνακα και χώρους που θα σβήσουν τη δίψα σου μετά.

Bloodshot

 

Μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel όπου υποδύεται τον Ρέι Γκάρισον, στρατιώτης που σκοτώθηκε στη μάχη, ξαναζωντανεύει χάρη σε μια προηγμένη τεχνολογία που του χαρίζει υπερδυνάμεις και δυνατότητα γρήγορης αυτοθεραπείας. Αναζητεί τον άντρα που δολοφόνησε τη γυναίκα του, αλλά αδυνατώντας να εμπιστευτεί τη (διαγραμμένη) μνήμη του παγιδεύεται σε μια σκοτεινή συνωμοσία. Πρωταγωνιστούν Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan.

  • K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.45
  • K Cineplex (Λευκωσία) 19.45
  • K Cineplex (Λάρνακα ) 19.45
  • RΙΟ (Λευκωσία) 15.30, 17.45, 20.00 σ/κ επίσης 11.00, 13.15

The War With Grandpa

Ο Πίτερ και ο παππούς του, Τζακ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και επινοεί με τους φίλους του φάρσες για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα… Ενας πόλεμος είναι προ των πυλών. Πρωταγωνιστούν Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle

  • K Cineplex (The Mall of Cyprus ) σ/κ μόνο 11.30, 15.00 , 17.15
  • K Cineplex (Λευκωσία) μόνο σ/κ 15.00, 17.15
  • K Cineplex (Λάρνακα) μόνο σ/κ 15.00, 17.15
  • RΙΟ (Λευκωσία) 19.30

Tenet

Ένας πράκτορας της CIA αναλαμβάνει μια άκρως μυστική αποστολή για να σώσει τον κόσμο από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Γνωρίζει όμως μόνον ότι η απειλή έχει να κάνει με τη λέξη Tenet και την «αντιστροφή του χρόνου». Σκηνοθεσία Christopher Nolan, πρωταγωνιστούν John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki.

  • K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.30
  • K Cineplex (Λευκωσία) 19.30
  • K Cineplex (Λάρνακα) 19.30

Honest Thief

Ένας ληστής τραπεζών -και πρώην πεζοναύτης- ο οποίος αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία με σκοπό να "εξαγοράσει" την ελευθερία του και μια μικρότερη ποινή, ώστε να μπορέσει να ζήσει ήρεμα το υπόλοιπο της ζωής του με την γυναίκα που αγαπά. Όταν όμως καταδεικνύει στις αρχές που είναι τα λεφτά που έχει κλέψει όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεσή του (Jai Courtney και Anthony Ramos) αποφασίζουν να τα πάρουν οι ίδιοι τους. Έτσι, βρίσκεται σε μια πλεκτάνη εναντίον του και θα πρέπει να ξαναβρεί τα παλιά του ένστικτα για να καθαρίσει το όνομά του, μια και καλή. Πρωταγωνιστούν Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney.

  • K Cineplex (The Mall of Cyprus )20.00
  • K Cineplex (Λάρνακα) 20.00
  • K Cineplex (Λεμεσός ) 20.00
  • RΙΟ (Λευκωσία) 19.30

Strange Days


Τηλ.96939774
Ευαγόρου 1, Κέντρο, Λευκωσία
Ένα αλλιώτικο μπαρ στο κέντρο της Λευκωσίας με urban street διάθεση και αισθητική. Αυτό το εναλλακτικό, φιλικό μπαράκι, που δίνει ένα ξεχωριστό street vibe το οποίο δένει αρμονικά με τους ήχους από τις κονσόλες των dj's, προσφέρει από νωρίς το απόγευμα μοναδικά κοκτέιλ, διάφορες gin επιλογές, craft μπίρες, αλλά και American street food όπως burgers, cauliflower tacos, wraps, steak και πολλά άλλα.

Zonkey


Τηλ.99889051
Eυαγόρου 31 Λευκωσία
Εναλλακτικό, μικρό και ζεστό bar, με πολυσυλλεκτικό κοινό, ατμόσφαιρα αυθορμητισμού, άφθονο booze και καλή μουσική. Προσεγμένα signature cocktails, πιατέλες με τυριά και φρούτα και finger food.

Pull a mango


Τηλ.70099700
Στασικράτους 40, Λευκωσία
Ένα all day café bar στη Στασικράτους, κάτω από το Βox Stasikratous club που ήρθε για να ταράξει τα νερά. Στόχος του είναι να ζωντανέψει την περιοχή με τον εκπληκτικό του χώρο αλλά και να συναρπάσει με τα ιδιαίτερα cocktail του. Είναι ένα στέκι που ενδείκνυται για να πιείτε από νωρίς το πρωί ποιοτικό καφέ να συνεχίσετε με απογευματινό το ποτό σας και να απολαύσετε επιλογές φαγητού από την διεθνή κουζίνα.

Λόλα


Τηλ.22422412
Στασάνδρου και Ήρας 10Α, Λευκωσία
Cosy μπαράκι με urban διακόσμηση. Όμορφος κόσμος από νωρίς για τα cocktail στη μπάρα από τον Κωνσταντίνο Dheere, αρκετές ετικέτες κρασιών, platter τυριών και αλλαντικών, σαλάτες και διάφορα ντιπ για τσιμπολόγημα. Του αρέσει η μουσική με στυλ, αγαπά τα ακουστικά live και τα πάρτι.

7 Monkeys


Τηλ.99080884
Λεωφόρος Ευαγόρου 7Α, Λευκωσία
Ένας ωραίος φρέσκος χώρος, με ατμόσφαιρα άκρως παρεΐστικη και ευχάριστη, που προσελκύει αρκετό νεαρόκοσμο. Από τα πρώτα exotica bar της πόλης, το Seven monkeys μας ταξιδεύει στη Αβάνα μέσα από το φιλόξενο περιβάλλον του και τα εξωτικά κοκτέιλ του. Με εξωτικές tribal λεπτομέρειες, πίνακες και διακοσμητικά φυτά, προσφέρει ωραία εξωτικά κοκτέιλ με τα περισσότερα να έχουν βάση ρούμι και gin. Ο χώρος αποτελεί έμπνευση αλλά και δημιουργία τον ιδιοκτήτων του, οι οποίοι σκηνοθέτησαν μια άκρως καινοτόμα φιλοσοφία. Τα ποτό σας σε λογικές τιμές τοποθετείται σε 185 διαφορετικά tiki ποτήρια ενώ το μενού διαθέτει 4 διαφορετικά είδη πίτσας.

Hugo


Τηλ.22250035
Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη
Ζεστό, παρεΐστικο, με όνομα εμπνευσμένο από το cocktail με κρασί και αδυναμία στην jazz, τα retro και το funk. Η κάρτα του μενού με εξαιρετικά μεσογειακά tapas, ενημερωμένη κάβα κρασιών από τον κυπριακό και διεθνή αμπελώνα, με επιλογές στο ποτήρι από κρασιά μικρών παραγωγών και ποικιλία από cocktail και αλκοολούχα ποτά.

Finders Bar


Τηλ.22750700
28ης Οκτωβρίου 13, Έγκωμη, Λευκωσία
Ένα ιδιαίτερο μέρος με vintage διακόσμηση, διάφορες φωτογραφίες και telephone booth για να απολαύσετε ξεχωριστά κοκτέιλ που συνδυάζονται με νόστιμα πιάτα σχάρας όπως μπριζόλες, παϊδάκια και γευστικά burger! Σε αυτή την όμορφη καλά στημένη μπιραρία με πολλές μεγάλες οθόνες και επιβλητική μπάρα θα απολαύσετε στιγμές χαλαρώσεις με την παρέα σας.

Old Market St.


Τηλ.94011011
Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα
Καλόγουστο tapas bar στην αναγεννημένη Λαϊκή Γειτονιά. Δημιουργικά μικρά πιατάκια, mini burgers, hot dog, έμφαση στα υλικά. Ενδιαφέρουσα wine list με ελληνικά κυρίως κρασιά, sangria, αρκετές μπίρες και θαυμάσια cocktails. The PopUp Brunch κάθε Κυριακή μέχρι τις 15.00. Τραπεζάκια στον privé πεζόδρομο. Ιδανικό για ποτό το βράδυ, με ωραίες μουσικές ενίοτε και live.

Preserve


Τηλ.24650095
Ερμού 89, Λάρνακα
Διαχρονικό και πολυσύχναστο, ωραία ατμόσφαιρα και αισθητική. Από το πρωί με καφέδες και ροφήματα, καλοδιαλεγμένη κάβα κρασιών, συχνά με wine testing, ποτά και cocktails. Ο Dj το βράδυ μιξάρει mainstream μουσική, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα για κέφι, fun και φλερτ.

Skybar


Τηλ.24505800
Radisson Blu Hotel, Ατλαντίδων 2, Λάρνακα
Ένα ατμοσφαιρικό roof bar στον 16ο όροφο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu συνδυάζει κομψότητα και αίγλη με θέα την υπέροχη Λάρνακα. Ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική, όμορφη διακόσμηση με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, άνετες καρέκλες και ωραίο επιβλητικό μπαρ. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από gin και αλκοολούχα ποτά που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα platters από επώνυμα τυριά αλλά και cuts αλλαντικών.

Vinaria


Τηλ.24400077
Q-City Centre, Λάρνακα
Aτμοσφαιρικό wine bar στο Q-City Centre. Ενημερωμένη κάβα κρασιών με πάνω από 100 ετικέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, 15 από το ποτήρι, που συνοδεύεις με κρύα και ζεστά tapas ή platters τυριών και αλλαντικών. Καθημερινά brunch με αυγά και pancakes μέχρι τις 15.00. Ωραίο στέκι after work.