ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cocktail με θέα από ψηλά σε 4 rooftops στη Λάρνακα

WIZ TEAM

Οι ταράτσες με θέα είναι πάντα ο αγαπημένος προορισμός για εξόδους για όσους θέλουν να απολαύσουν το δείπνο τους, τον καφέ τους ή το ποτό τους, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά μπαράκια τα οποία έχουν εκπληκτική θέα και βρίσκονται στον τελευταίο όροφο ενός κτηρίου. Για τον λόγο αυτό, μαζέψαμε 4 αγαπημένες επιλογές στη Λάρνακα τις οποίες αν δεν έχεις επισκεφθεί, ήρθε η στιγμή να το κάνεις.

The Belfry


ΤΗΛ.99872100
Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλί 5, Λάρνακα
Must go προορισμός απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, συνδυάζει στυλ και κομψότητα. Φωτεινός χώρος με πέτρα και μοντέρνα αισθητική, καλοφτιαγμένα ποτά και κοκτέιλ από ικανούς bartenders, κλασικά και signature, συνοδεύονται με νόστιμα bistro πιάτα και πλατό με εποχιακά φρούτα, τυριά και αλλαντικά.

Helicon Roofbar


ΤΗΛ.99811032
Κοσμά Λισιώτη 8, Λάρνακα
Roofbar στην καρδιά της Λάρνακας με θέα τη θάλασσα και όλη την περιοχή των Φοινικούδων. Με boho chic διάθεση, σε αυτό το μπαρ θα τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες αλλά και φυσικά θα απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τις γεύσεις του νησιού μας. Χαλαρή ατμόσφαιρα, platters και προσιτές τιμές.

Skybar


ΤΗΛ.24505800
Radisson Blu Hotel, Ατλαντίδων 2, Λάρνακα
Ένα ατμοσφαιρικό roof bar στον 16ο όροφο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu συνδυάζει κομψότητα και αίγλη με θέα την υπέροχη Λάρνακα. Ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική, όμορφη διακόσμηση με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, άνετες καρέκλες και ωραίο επιβλητικό μπαρ. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από gin και αλκοολούχα ποτά που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα platters από επώνυμα τυριά αλλά και cuts αλλαντικών.

Bella Vista Bar


ΤΗΛ.24040000
Ερμού 92, Λάρνακα
Roof bar το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ερμού. Με διακόσμηση σε γήινα χρώματα και τους γρανίτες να προσθέτουν έξτρα glam στη διακόσμηση, εδώ μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί για καφέ και brunch αλλά και να συνεχίσετε από το απόγευμα και μετά με κοκτέιλ φτιαγμένα από έμπειρους bartenders. Το μπαρ στεγάζεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Semirana Boutique Hotel.