ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cocktails at the top: 10 Roofbars στην Κύπρο

WIZ TEAM

Το να βρεθείς στην οροφή ενός κτηρίου και να απολαύσεις το ποτό σου με θέα τη Mεσόγειο, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τις καλοκαιρινές εξόδους αυτή τη σεζόν. Με εξαιρετικές γεύσεις, δροσερά κοκτέιλ και χαλαρή μουσική με τη θάλασσα στο φόντο, τα roofbars κλέβουν τις εντυπώσεις και εμείς σας παρουσιάζουμε 8 από αυτά.

ΛΑΡΝΑΚΑ

HELICON ROOFBAR


ΤΗΛ.99811032
Κοσμά Λισιώτη 8, Λάρνακα
Roofbar στην καρδιά της Λάρνακας με θέα τη θάλασσα και όλη την περιοχή των Φοινικούδων. Με boho chic διάθεση, σε αυτό το μπαρ θα τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες αλλά και φυσικά θα απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τις γεύσεις του νησιού μας. Χαλαρή ατμόσφαιρα, platters και προσιτές τιμές.

THE BELFRY


ΤΗΛ.99292721 
Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλί 5, Λάρνακα
Ένας must go προορισμός στο κέντρο της Λάρνακας που συνδυάζει γουστόζικο στυλ και κομψότητα. Πρόκειται για ένα φωτεινό, εντυπωσιακός all day χώρο με πέτρα και μοντέρνα αισθητική, καλοφτιαγμένο που σερβίρει καφέδες και ροφήματα από νωρίς το πρωί αλλά και φαγητό με bistro επιλογές. Το μπαρ του μαγαζιού φτιάχνει δροσερά signature cocktails και σερβίρει διάφορα οινοπνευματώδη ποτά.

SKYBAR


ΤΗΛ.24505800 
Radisson Blu Hotel, Ατλαντίδων 2, Λάρνακα
Ένα ατμοσφαιρικό roof bar στον 16ο όροφο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu συνδυάζει κομψότητα και αίγλη με θέα την υπέροχη Λάρνακα. Ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική, όμορφη διακόσμηση με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, άνετες καρέκλες και ωραίο επιβλητικό μπαρ. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από gin και αλκοολούχα ποτά που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα platters από επώνυμα τυριά αλλά και cuts αλλαντικών.

BELLA VITA BAR


ΤΗΛ.24040000
Ερμού 92, Λάρνακα
Roof bar το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ερμού. Με διακόσμηση σε γήινα χρώματα και τους γρανίτες να προσθέτουν έξτρα glam στη διακόσμηση, εδώ μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί για καφέ και brunch αλλά και να συνεχίσετε από το απόγευμα και μετά με κοκτέιλ φτιαγμένα από έμπειρους bartenders. Το μπαρ στεγάζεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Semirana Boutique Hotel.

ΛΕΜΕΣΟΣ

THE ROOFTOP BAR


ΤΗΛ.25899545
The Rooftop at Limassol Agora, Λεμεσός
Στην ειδυλλιακή ταράτσα της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού αποτελεί την ιδανική επιλογή για brunch, μεσημεριανό ή απογευματινό, αλλά και τον τέλειο προορισμό για βραδινές εξόδους με θέα την πλατεία Σαριπόλου στην καρδιά της παλιάς Λεμεσού. Γουστόζικη διακόσμηση, urban διάθεση, διακριτικός φωτισμός που αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πανέμορφα διατηρητέα κτίρια της περιοχής και ένα εντυπωσιακό open air bar συνθέτουν το μοναδικό και φιλόξενο σκηνικό που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Η επιλεγμένη lounge μουσική των in House DJ’s, αλλά και η αίσθηση Ανατολής που προκαλούν οι εξωτικές γεύσεις καπνού των ναργιλέδων, δημιουργούν τις ομορφότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

MARINA ROOF BAR


ΤΗΛ.25051500
Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός
Καλοκαιρινό σκηνικό με λευκά κυματιστά πανιά, ωραίους φωτισμούς και εντυπωσιακή θέα, θέλει να κάνει τη διαφορά. Πάνω από το TGI Fridays, με ανάλογο μενού, πολύ καλά signatures cocktails, ποικιλία σε εγχώρια και ξένα κρασιών και funky μουσική από φιλοξενούμενους djs.

BARBACOA ROOFTOP BAR


ΤΗΛ.25105999
Η ταράτσα του εστιατορίου το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε ένα cool μέρος για ποτό, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα με θέα στο ιστορικό κέντρο. Από την μπάρα φεύγουν ποτά, δροσερά κοκτέιλς και craft μπίρες, που συνδυάζονται με τα νόστιμα burger του καταλόγου. Από τις πιο όμορφες εκπλήξεις της πόλης για το καλοκαίρι.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΠΡΩΤΑΡΑΣ

SKY LOUNGE


ΤΗΛ.23721401
74 Κάβο Γκρέκο, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Roofbar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village. Με μαγευτική θέα 180 μοιρών και έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση, θα βρεθείτε για να απολαύσετε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ έχοντας ως συνοδεία ασιατικές γευστικές εμπειρίες αλλά και υπέροχα μεσογειακά πιάτα σερβιρισμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

ΠΑΦΟΣ

ΟΥΡΑΝΟΣ ROOF BAR


Ποσειδώνος 10, Πάφος
Τηλ. 26885000
Ένα υπέροχο roofbar που ανανέωσε τη νυχτερινή ζωή της Πάφου ήρθε για να κάνει τη διαφορά και υπόσχεται υπέροχη θέα και δροσερά κοκτέιλ. Το μπαρ Ουρανός του ξενοδοχείου Annabelle διαθέτει μια ποικιλία υγιεινών επιλογών από φρέσκες σαλάτες και ψάρια. Για δείπνο προσφέρονται μικρά, λαχταριστά πιάτα, ιδανικά για να τα μοιραστείς με παρέα. Για του λάτρεις των fine drinking, οι έμπειροι μπάρμαν δημιουργούν ευφάνταστα κοκτέιλ, πρωτότυπα και αριστουργηματικά spirits, με βάση πάντα φρέσκα υλικά. Με διάφορες θεματικές μουσικές βραδιές με μελωδίες τις λατινικής Αμερικής, ελαφρολαϊκές βραδιές με guest εμφανίσεις ενώ τα Σάββατα αλλά και με jazz τραγούδια. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

HIGH AND WET TERRACE


ΤΗΛ.99754399
Γραμμού 21, (1010 Hall) Λευκωσία
Pop-up bar στη διαμορφωμένη ταράτσα του 1010 Hall στη παλιά πόλη, αγναντεύεις από ψηλά με cozy ατμόσφαιρα. Στημένο από bartenders που τους αρέσουν τα καλοφτιαγμένα ποτά και μενού σε τέσσερα στάδια με τρία ιδιαίτερα κοκτέιλ για το κάθε ένα. Θα βρεις και boozy gin tonin και άλλα αγαπημένα κλασικά, που συνδυάζονται με tacos χοιρινού ή ψαριού και gyozas. Η επιτυχία του ώθησε την ομάδα να φτιάξει και το bar Souvenir στον πυρήνα του παλιού Στροβόλου.