ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ της Αξιοθέας

WIZ TEAM

Το Αρχοντικό Αξιοθέας ανακοίνωσε το πρόγραμμα που ετοίμασε για το φθινοπωρινό μέρος του Πολιτιστικού Φεστιβάλ της Αξιοθέας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 εκδηλώσεις ενώ έχει περιοριστεί στα τοπικά σχήματα λόγω των περιστάσεων.

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις

3 Σεπτεμβρίου Monsieur Doumani 

8 Σεπτεμβρίου "Το άσμα του γιοφυριού" Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου 

10 Σεπτεμβρίου "Από ξένο τόπο" Στέφανος Πελεκανής (φωνή), Γιώργος Κοτσουγιάννης (κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Σωτήρης Χριστοδούλου (μπάσο), Αλέξανδρος Χαραλάμπους (κρουστά), Γιάννης Στυλιανίδης (λαούτο), Αντιγόνη Κυριακίδου (ακορντεόν)

14 Σεπτεμβρίου Free over Four  Ερμής Μιχαήλ (ηλεκτρική κιθάρα), Αντρέας Παντελής (πιάνο), Cahit Kutrafali (μπάσο), Στέλιος Ξυδιάς (ντραμς)

17 Σεπτεμβρίου Βάκια Σταύρου

21, 22, 24 & 25 Σεπτεμβρίου Νερά της Κύπρου της Συρίας και της Αιγύπρου.   Σπουδή στον θεατρικό Καβάφη. Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου 


28 Σεπτεμβρίου "Τα τετράστιχα" Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Μιχάλη Πασιαρδή

2 Οκτωβρίου Μανώλη...! του Γιώργου Νεοφύτου Θεατρική παράσταση με την ηθοποιό Μήδεια Χάννα

4 Οκτωβρίου Κέντρο Νεότητας  «Παναγιά Σουμελά» Μουσικοχορευτική παράσταση

6 Οκτωβρίου Κυπριακοί παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια. Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού

8 Οκτωβρίου Freedom Candlemaker  (Λευτέρης Μουμτζής ) – GOLD

10 Οκτωβρίου "Με άρωμα θάλασσας και ανατολής" Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί), Φίλιππος Δημητρίου (κρουστά) και τα ταλαντούχα παιδιά Αντώνης Κορυζής, Ανδρεανή Κυπριανού και Ανδρέας Σμάγας

13 Οκτωβρίου Τάσος Στυλιανού – Πειραματισμοί στη σύγχρονη μουσική 

Για την προστασία όλων μας, έχουν ληφθεί τα ακόλουθα μέτρα:

1. Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται με προπώληση στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30. Καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες στο 1/3 της κανονικής χωρητικότητας του υπαίθριου θεάτρου μας, σας συστήνουμε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 22894531 το συντομότερο δυνατό, όπου θα γίνεται και συνεννόηση για την παραλαβή των εισιτηρίων σας από τα γραφεία μας. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια διαρκείας.

2. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργικού Συμβουλίου, θα τηρείται κατάλογος με τα ονόματα και τηλέφωνα επαφής των παρευρισκομένων. Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση αλλαγής στα δηλωμένα ονόματα των ατόμων, τα νέα ατομικά στοιχεία θα πρέπει να δηλώνονται στην είσοδο το βράδυ της εκδήλωσης.

3. Όλες οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και καθορισμένες ανά παρέα, ώστε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη απόσταση ασφαλείας. Η κατανομή των θέσεων θα πρέπει να τηρείται υποχρεωτικά.

4. Η προσέλευση θα γίνεται από την κανονική είσοδο των θεατών, όπου θα υπάρχει σταθμός απολύμανσης των χεριών. Για την αποφυγή συνωστισμού, οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19:30, μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Παρακαλούμε όπως προσέρχεστε νωρίς. Μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο.

5. Για λόγους υγιεινής, δεν θα υπάρχουν μαξιλαράκια στις κερκίδες. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει το δικό του.

6. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη μόνο κατά την είσοδό σας και κατά τη διάρκεια τυχόν μετακινήσεων στον χώρο, οι οποίες πρέπει να είναι περιορισμένες στις άκρως απαραίτητες.