ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα εικόνες από το Montego, το δυνατό new entry του Πρωταρά

WIZ TEAM

Το νέο all day bar-restaurant στην περιοχή Περνέρα κάνει opening στις 23 Ιουνίου, φέρνοντας μια δυνατή πρόταση εξόδου και διασκέδασης μετά φαγητού.

Όπως έχουμε γράψει ήδη στο WiZ, από τα μέσα Μαΐου, το Montego έρχεται για να φέρει αέρα Μυκόνου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ένα άκρως καλοκαιρινό μαγαζί, τοποθετημένο μόλις μερικά μέτρα μακριά από τη θάλασσα, εφαπτόμενο στον πεζόδρομο του Πρωταρά.

Κυρίως χάρη στο στυλ του, το οποίο παραπέμπει στις Κυκλάδες και δη στο Νησί των Ανέμων -τη διακόσμηση έχει αναλάβει ο γνωστός interior Γιώργος Καμηλάρης-, το Montego σίγουρα αποτελεί μια ηχηρή νέα άφιξη για το νησί.

Σε ότι αφορά στο μενού, το οποίο φέρει την υπογραφή του chef Ανδρέα Μπασονίδη, αυτό έχει μεσογειακή κατεύθυνση και μια πιο seafood λογική, προτείνοντας όμως και sushi αλλά και ορισμένα πολύ special steaks!

Το μαγαζί θα είναι all day, ανοίγοντας από το πρωί για καφέ και brunch, το μεσημέρι θα προσφέρει lunch, ενώ το βράδυ θα συνδυάζει μπαρ και φαγητό. Στο μενού θα προσφέρονται επίσης γλυκά, κρασί, κοκτέιλ, ακόμα και sisha.

Σημαντικό, τέλος, είναι να αναφερθεί πως στο Montego θα διοργανώνονται και δυνατά events με διάσημους DJs από Ελλάδα και εξωτερικό!

Info
Τηλ. 99008500
Περνέρα, Πρωταράς