ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα υπέροχα μαγαζιά που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις

WIZ TEAM

Νέες αφίξεις αλλά και δικές μας, πρόσφατες ανακαλύψεις.
 

The Coach Eats

Στόχος του Παναγιώτη Χατζηπαναγή, μέσω του The Coach Eats, είναι να απευθυνθεί στον κόσμο που θέλει να γευτεί κάτι καλό και ποιοτικό, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία μας σε σχέση με το burger. Στο μενού θα βρεις τέσσερις επιλογές σε premium black angus beef burger, τρεις επιλογές σε chicken burger (μόνο φιλετάκι στο grill), δύο προτάσεις vegan-vegetarian burger (με φαλάφελ), share fries, πατάτες, δύο σαλάτες, πολλά σος και dips, αλλά και ποτά.

Τηλ. 70087330
ΤΡ-Κ 18.00-22.00
Θεόδωρου Ποταμιάνου (κοντά στο Alpha Mega Πολεμιδιών), Λεμεσός.
 

Capodecina Pasta Bar

Ένα μικρό, μοντέρνο εστιατόριο στη Λάρνακα, που τιμά τις ιταλικές γεύσεις και δη τις μακαρονάδες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις έναν από τους 20 και πλέον συνδυασμούς του μενού ή το πιάτο ημέρας και να το απολαύσεις στα trendy χάρτινα κουτάκια με τη street food λογική. Φυσικά, μπορείς να φτιάξεις και τη δική σου μακαρονάδα, επιλέγοντας ανάμεσα σε spaghetti, ταλιατέλες, ριγκατόνι, πένες ολικής και τορτελίνι, ανάμεσα στις τέσσερις σάλτσες και τα 32 υλικά. Στο μενού θα βρεις και 4 γλυκά.

Τηλ. 24663300
Βασιλέως Ευαγόρου 19, Λάρνακα.
Δ-Σ 11.30-22.00


Bonsai

Ο executive chef του ξενοδοχείου Cap St George, Χρήστος Κουδουνάς, και η ομάδα του, προσφέρουν γεύσεις της Ανατολής στην καλύτερή τους εκδοχή. Στο εστιατόριο Bonsai θα απολαύσετε εξαιρετική ασιατική κουζίνα, θα διασκεδάσετε με τις μοναδικές δεξιότητες των chef που φέρνουν μια νότα μαγείας σε κάθε teppanyaki station, την ίδια ώρα που οι sushi experts ετοιμάζουν τις δημιουργίες τους πίσω από το μπαρ. Απολαύστε το γεύμα σας, συνοδεύοντας με εκλεκτό ιαπωνικό sake, κρασί ή ουίσκι.

Τηλ. 26000000
Cap St George, Πέγεια, Πάφος.
ΤΡ-Κ 19.00-22.00


Τζαι γλυτζί τζ’ αλμυρό

Βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο, στη διαδρομή από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, διαθέτει μερικά τραπέζια και stools φτιαγμένα από βαρέλια και φτιάχνει λουκουμάδες με Nutella, Bueno, White Choco, Μπισκότο Oreo και Μπισκότο Morning Coffee. Επιπλέον, θα βρείτε φρεσκότατες κούπες της ώρας.

Τηλ. 95141304
Ανθούπολη, δρόμος από το round about της Ανθούπολης προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.
ΤΡ-Κ 16.00-22.00
 

La Glacerie

 

Ο Γάλλος pastry chef, Edouard Fifre, φτιάχνει macarons με κυπριακά αμύγδαλα στο νέο ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας. Στο La Glacerie, που χρησιμοποιεί πολλά ντόπια προϊόντα, θα βρείτε αυθεντικά γαλλικά γλυκά, παγωτό, sorbet, μαρμελάδες και spread. Θα βρείτε επίσης dairy free, gluten free, sugar free και vegan επιλογές. Διατίθεται delivery μέσω Foody και Bolt.

Τηλ. 96651466
Μάρκου Δράκου 9Δ, Παλουριώτισσα, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 12.00-21.00


Η Ταβέρνα του Λυρά

 

Στον παλιό δρόμο Αραδίππου - Καλού Χωριού βρίσκεται μια ωραία ταβέρνα, φημισμένη για τον μεζέ της αλλά και για τις βραδιές ζωντανής μουσικής που προσφέρει. Εδώ θα απολαύσεις εξαιρετικό οφτό κλέφτικο, νοστιμότατο σουβλάκι, και γενικά έναν πλούσιο μεζέ που περιλαμβάνει είδη σχάρας και αρκετά μαγειρευτά, όπως αφέλια, συκώτι κ.ά.

Δ-Σ 19.00-01.00
Παλιός Δρόμος Αραδίππου Καλού Χωριού, επ. Λάρνακας
Τηλ. 99010505


Σούζη Τρως

 

Τι κι αν «Η Παριζιάνα» βγήκε το 1969... Η επική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου φαίνεται πως ακόμα εμπνέει τον κόσμο, αν σκεφτούμε πως μια ψησταριά εν έτει 2022 αντλεί έμπνευση από εκεί, με το logo μάλιστα να απεικονίζει τη φιγούρα της Σούζης (Ρένα Πασχαλίδου). Στο εν λόγω φαγάδικο το μενού περιλαμβάνει μαγειρευτά φαγητά, πιάτα ημέρας και γενικά ό,τι περιμένεις να βρεις σε μια ψησταριά -από μακαραόνια του φούρνου, παστίτσιο, φακές, ρεβίθια και λουβί, μέχρι κουπέπια, σουβλάκι, μπριζόλα και πολλά άλλα.

Τηλ. 25382153
Αγίας Φυλάξεως 112, Λεμεσός
Δ-Σ 11.00-15.30


Ezra

Fine dining εστιατόριο με μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, εντός του ξενοδοχείου Amarande. O σεφ Πέτρος Αναστασίου και η ομάδα του δημιουργούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, τα οποία συνδυάζονται άψογα με κρασιά από Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Χιλή, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ. Πιο δημοφιλείς ανάμεσα στις α λα καρτ επιλογές είναι σίγουρα η σούπα μανιταριών, τα διάφορα ταρτάρ αλλά και το Rib Eye. Το ξενοδοχείο είναι adults only, οπότε στο εστιατόριο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε άτομα άνω των 16. Επίσης, υπάρχει dress code.

Τηλ. 23819900
Λεωφ. Κρύου Νερού 47, Αγία Νάπα
ΤΡ-ΤΕΤ & ΠΑΡ-Κ 18.30-21.30


γιάλι άλι

 

Μαγειρευτό comfort food στη vegan εκδοχή του. Η αγάπη της Άντρης Χατζηπολυκάρπου για το slow food movement, την ώθησε να ανοίξει αυτό το ωραίο εστιατόριο στον Στρόβολο, προσφέροντας ένα αμιγώς vegan μενού, με επιλογές από burgers, φαλάφελ, αλλά και πιο κλασσικά πράγματα, όπως κεφτέδες, μακαρόνια του φούρνου, λαζάνια, μουσακά, γιουβέτσι, όσπρια, σούπες (τον χειμώνα), φρέσκες πατάτες wedges κλπ. Είναι σημαντικό να προκρατήσετε πριν πάτε. Σημειώστε τέλος πως σχεδόν όλα τα φαγητά προσφέρονται και κατεψυγμένα, αλλά και ότι μπορούν να ετοιμαστούν επίσης μικρές παραγγελίες για πάρτι.

Τηλ. 22314235
Σταύρου 20Α, Στρόβολος
ΤΕΤ-Σ 12.00-15.00


Jaze

 

Σε ένα ωραίο περιβάλλον, στην παλιά πόλη, και συγκεκριμένα σε μια (πίσω) αυλή, μπορείς να πας όλες τις ώρες τις ημέρας, για φαγητό, γλυκό, για ένα σνακ, για ποτό, για καφέ, αλλά και για ναργιλέ. Ένα απλό αλλά αρκετά ενημερωμένο μενού, που φέρνει στο τραπέζι μας πίτες (λαχματζούν, φαλάφελ κλπ), wraps, σαλάτες (Fattoush, Couscous κλπ), κυρίως πιάτα, όπως το Mongolian Beef, αλλά και διάφορα ορεκτικά-μπουκιές, πιατέλες, σάντουιτς, platters, και ορισμένες επιλογές σε γλυκά, όπως το υπέροχο knafeh. Delivery μέσω Wolt.

Τηλ. 99986183
Ελευθερίας 46, Λεμεσός