ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν είμαι η Μυρτώ!» Παρουσίαση παραμυθιού στον κήπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μα πού είναι η Μυρτώ.
Πουθενά δεν τη θωρώ.
Έχει χαθεί μέσα στο σπίτι ή σε κάποιο παραμύθι;

Η μικρή Μυρτώ ζει μέσα στον κόσμο των παραμυθιών και αλλάζει συνεχώς ρόλους.
Γρήγορα όμως θα ανακαλύψει κάτι σημαντικό...

Η Νάγια Παναγιώτου και ο Γιώργος Μίτλεττον, σας προσκαλούν για ένα όμορφο πρωινό στον κήπο του Τεχνόπολις 20, το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου και ώρα 10:30μμ. Ένα παραμύθι για την σημασία της αυτοεκτίμηση και της μοναδικότητας του καθενός.

Είσοδος ελεύθερη.
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στον χώρο.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 70002420. Μειωμένος αριθμός συμμετοχόντων.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
ΝΑΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε Μαθηματικά και Στατιστική, κάτι που ήθελε από μικρή και εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες και Πανεπιστήμια. Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει διάφορα πράγματα με την οικογένειά της, όπως διάβασμα, χορό, πλέξιμο, βόλτες στη φύση, παιχνίδι με τη σκυλίτσα τους τη Cookie και πολλά άλλα. Έχει γράψει δύο ακόμη παραμύθια, το πρώτο ονομάζεται "Κοπιάστε στης Ερατώς" και το δεύτερο "Η Φώκια η Μαρίνα", τα οποία κυκλοφορούν στα Ελληνικά και Αγγλικά, στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Τα βιβλία της τα αφιερώνει στα παιδιά της που είναι και η πηγή της έμπνευσής της...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάφο. Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να ακολουθήσει το ένστικτό του και να σπουδάσει Αγγλική γλώσσα και Γλωσσολογία. Εργάζεται ως καθηγητής εδώ και πολλά χρόνια και ασχολείται με τη διοργάνωση Αγγλικών εξετάσεων στην Πάφο και στη Λευκωσία. Του αρέσει πολύ να ακούει μουσική, να χορεύει, να πηγαίνει βόλτες και να κολυμπά! Επίσης, λατρεύει το θεατρικό παιχνίδι και μαζί με την οικογένειά του σκηνοθετούν συχνά ένα σωρό παραστάσεις. Η 'Μυρτώ' είναι η πρώτη του ηρωίδα, την οποία και αγαπά πολύ. Ελπίζει να την αγαπήσετε κι εσείς!