ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαγωνισμός: Διεκδικήστε ένα ρομαντικό δείπνο στο L'Atelier Robuchon

WIZ TEAM

L'Atelier Robuchon... Mon Amour! Ρομαντικό δείπνο πέντε αστέρων στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Το L’Atelier Robuchon, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, όπως έχει αναδειχθεί στα πρόσφατα WiZ Guide 50 Best Restaurants, και το WiZ Guide, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα, ειδικά για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, αξίας €380 (η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει τα ποτά).

Ο διαγωνισμός τρέχει στα social media του WiZ Guide (Facebook και Instagram) και θα έχει ισχύ μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, οπότε και θα γίνει η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Ένα σπέσιαλ μενού για του Αγίου Βαλεντίνου στο L'Atelier Robuchon που θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας.

Πώς φαντάζεστε την τέλεια νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου; Εσείς και το ταίρι σας σε ένα πολυτελές, κομψό περιβάλλον, για ένα εκλεπτυσμένο και εξεζητημένο δείπνο εφτά πιάτων, με γεύσεις που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας; Με συνοδεία εκλεκτού κρασιού, με επιπρόσθετη χρέωση, και ατμοσφαιρικής μουσικής από επαγγελματία σαξοφωνίστα φυσικά.

Σταματήστε να φαντάζεστε!

Γιατί όλο αυτό το μαγευτικό σκηνικό για τη πιο ρομαντική νύχτα του χρόνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μια έγκαιρη κράτηση στο L'Atelier Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, για να απολαύσετε με το ταίρι σας το σπέσιαλ μενού του Αγίου Βαλεντίνου.

Μόνο για τις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, ένα μοναδικό, ειδικά φτιαγμένο για την περίσταση δείπνο για δύο που επιμελήθηκε ειδικά για σας, τις ρομαντικές ψυχές, ο βραβευμένος σεφ και η ομάδα του και αποτελείται από εφτά συνολικά πιάτα.

Ξεκινήστε την ξεχωριστή αυτή γαστρονομική εμπειρία με το L’Amuse-Bouche. Μικρές αλλά περιεκτικές μπουκιές με γεύσεις που θα σας απογειώσουν και θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα για την πανδαισία που θα ακολουθήσει. Δεύτερο πιάτο (από τα εφτά) αστακός και σαλάτα αβοκάντο με βουβαλίσια μοτσαρέλα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια κρατήστε την όρεξή σας σε εγρήγορση με ραβιόλια Langoustine με μαύρη τρούφα και σάλτσα φουά γκρα πριν αφήσετε τη ντελικάτη αίσθηση της γαρίδας σε βελουδένια σούπα κονσομέ ντάσι να χαϊδέψει τον ουρανίσκο σας. Λίγο πριν την κορύφωση συνεχίστε με θαλασσινά δοκιμάζοντας την περίφημη σπεσιαλιτέ της ημέρας, Τeppanyaki γλώσσα μενιέρ και το πεντάστερο δείπνο συνεχίζεται με το εντυπωσιακό φιλέτο ribeye με πιπεριές Padron που θα εξιτάρει τους γλωσσικούς σας κάλυκες όπως δεν φαντάζεστε!

Και κανένα ρομαντικό δείπνο δεν είναι πραγματικά ολοκληρωμένο χωρίς ένα σοκολατένιο επιδόρπιο σκέτο πειρασμό: κρεμώδης σοκολάτα Guanaja με παγωτό κακάο και μπισκότο σοκολάτας γιατί, ας μην κρυβόμαστε, δεν υφίσταται αυτό που λέμε «υπερβολική σοκολάτα»!

Η «ναυαρχίδα» του ψυχαγωγικού κόμβου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο L’Atelier Robuchon έγινε σε λιγότερο από ένα χρόνο η go-to επιλογή κάθε λάτρη της υψηλής γαστρονομίας όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε κοσμοπολίτικη γωνιά του κόσμου όπου ανοίγει, από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη, μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και τη Γενεύη. Το L’Atelier Robuchon, που φέρει την υπογραφή του αείμνηστου (και βραβευμένου με 32 αστέρια Michelin!) «σεφ του αιώνα» Joël Robuchon, υιοθετεί μια δελεαστική και φρέσκια προσέγγιση στη γαλλική κουζίνα υψηλής ποιότητας. Το φημισμένο και κομψό εστιατόριο στο οποίο πρωταγωνιστεί το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, ενώ παράλληλα έχει ήδη αρχίσει να αποσπά σημαντικές γαστρονομικές διακρίσεις και στην Κύπρο μετά από μόλις 8 μήνες λειτουργίας.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας εδώ.