ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: Αιμοδοσία επί σκηνής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, ανταποκρινόμενη στα συνεχιζόμενα μέτρα για την πανδημία, έχει μεν αναβάλει τις προγραμματισμένες παραστάσεις, επιθυμεί όμως να διατηρήσει το θέατρο ζωντανό. Ανοίγει ξανά την αυλαία στη ζωή και παρέα με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας διοργανώνουν εκ νέου αιμοδοσία επί σκηνής το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 από τις 11πμ μέχρι τις 3μμ.

Η αιμοδοσία θα γίνει υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του Κέντρου Αίματος, θέλοντας να τηρηθούν όλα τα μέτρα για τη διαχείριση την πανδημίας. Θα απευθύνεται σε 80 μόνο αιμοδότες που θα κλείσουν ραντεβού (δέκα αιμοδότες ανά 30 λεπτά) καλώντας στο 22 797979 (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 11πμ – 3μμ).

Αποκλείονται από την αιμοδοσία άτομα που ταξίδεψαν οπουδήποτε εκτός Κύπρου, άτομα που έχουν συμπτώματα ίωσης ή/και οποιασδήποτε κλινικά αποδεδειγμένης αναπνευστικής νόσου και άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα για διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία άφιξης από το εξωτερικό/ ίωσης/ επαφής, αντίστοιχα. Άτομα που νόσησαν με covid-19 αποκλείονται για περίοδο 21 ημερών από το αρνητικό αποτέλεσμα.