ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: ερμητικά κλειστό αλλά ζωντανό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αιμοδοσία επί σκηνής στις 30 Δεκεμβρίου 2020

Το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ανταποκρινόμενο στα πρόσφατα μέτρα για την πανδημία, έχει μεν αναβάλει τις παραστάσεις του μέχρι τις 31/12/2020, παραμένει όμως δραστήριο και μας δίνει την ευκαιρία να δωρίσουμε ό,τι πολυτιμότερο τα φετινά Χριστούγεννα. Η ομάδα του θεάτρου ανοίγει ξανά την αυλαία στη ζωή επαναλαμβάνοντας τη συνεργασία της με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας με τη διοργάνωση αιμοδοσίας επί σκηνής την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 από τις 11πμ μέχρι τις 3μμ.

Η αιμοδοσία θα γίνει υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του Κέντρου Αίματος, θέλοντας να τηρηθούν όλα τα μέτρα για τη διαχείριση την πανδημίας. Θα απευθύνεται σε 80 μόνο αιμοδότες που θα κλείσουν ραντεβού (δέκα αιμοδότες ανά 30 λεπτά) καλώντας στο 22 797979 (Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 11πμ – 3μμ).

Αποκλείονται από την αιμοδοσία άτομα που ταξίδεψαν οπουδήποτε εκτός Κύπρου, άτομα που έχουν συμπτώματα ίωσης ή/και οποιασδήποτε κλινικά αποδεδειγμένης αναπνευστικής νόσου και άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα για διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία άφιξης από το εξωτερικό/ ίωσης/ επαφής, αντίστοιχα. Άτομα που νόσησαν με covid-19 αποκλείονται για περίοδο 21 ημερών από το αρνητικό αποτέλεσμα.