ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρ.Κολιού: To σενάριο για το άνοιγμα της εστίασης

WIZ TEAM

Έντονος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα, μετά την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και των ασθενών που νοσηλεύονται. Εν αναμονή των σημερινών ανακοινώσεων από τον Υπουργό Υγείας, η Δρ.Μαρία Κολιού αναφέρθηκε στις σημερινές χαλαρώσεις λέγοντας ότι μπορούν να γίνουν κάποιες, πάντοτε όμως με την τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο στο Σίγμα, η Δρ.Κολιού τόνισε πως κόκκινη γραμμή αποτελούν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και κυρίως οι κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Σε ερώτηση για το πώς θα επηρεάσει την επιδημιολογική κατάσταση το άνοιγμα της εστίασης, από τη στιγμή που τα σχολεία είναι ανοικτά η η Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Λοιμοξιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου,ανέφερε πως θα προστεθεί ακόμα ένας παράγοντας που θα αυξήσει κι άλλο τα περιστατικά.

Την ίδια ώρα ανέφερε ότι ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, εξέτασε χθες διάφορα σενάρια για το πώς θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες χαλαρώσεις. Μιλώντας για πιθανό άνοιγμα εστίασης μόνο σε εξωτερικούς χώρους, η Δρ. Κολιού υποστήριξε πως αυτό είναι μια πιθανή λύση, που μπορεί να συγκρατήσει την κατάσταση.

Δείτε το video:

 

Πηγή 24news