ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο special events στο Maison Anemi για Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

WIZ TEAM

Γιορτάζουμε στο αγαπημένο bistrot της Λεμεσού, με ωραίες μουσικές από DJs, αλλά και με special πιάτα και ένα ειδικό μενού, τα οποία θα προσφερθούν στις 24 και τις 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Το Maison Anemi δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα πολυφωτογραφημένα και πάντα ποιοτικά και νόστιμα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα του σεφ Χρήστου Ησαΐα, η ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε γαλλικά bristot, τα ωραία κοκτέιλ στη μπάρα, ο μοδάτος κόσμος, οι εγχώριες διασημότητες, οι βραβεύσεις (μεταξύ των οποίων και αυτή στα WiZ 50 Best Restaurants), αλλά και τα πάντα viral events που διοργανώνονται, το κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου!

Σε σχέση με το τελευταίο, εννοώντας τα events, το Anemi δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει κάτι ειδικά για τις γιορτές, εξ ου και για τις Παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουμε να περιμένουμε πολύ όμορφα πράγματα.

Συγκεκριμένα, για τις 24 Δεκεμβρίου, από τη 1 μ.μ. ως τις 6 μ.μ., μαζί με το standard μενού θα βγουν από την κουζίνα ορισμένα festive specials, ενώ τη βραδιά θα επενδύσει μουσικά με ωραίες μελωδίες ο DJ Lachanos.

Για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, επίσης έχει ετοιμαστεί ένα ειδικό four course μενού, με τον DJ Θέμη Κωνσταντίνου να κάνει τα μαγικά του στα decks .

Δείτε παρακάτω τις σχετικές πληροφορίες και για τα δύο events και κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.

Πληροφορίες και κρατήσεις 25812000.