ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εδώ θα απολαύσεις νόστιμο γλυκό medovik

WIZ TEAM

Με τη δεύτερη καραντίνα να είναι γεγονός, τα φαγητά, τα γλυκά και ό,τι άλλο έχει να κάνει με γευστικές απολαύσεις στο σπίτι έχουν την τιμητική τους.

Τώρα που το κρύο είναι ακόμη πιο τσουχτερό, ο καφές και το γλυκό είναι ό,τι πρέπει για να μας συντροφέψουν τις μέρες αυτές.

Υπάρχει ένα νόστιμο γλυκό που, αν δεν το ξέρεις, ήρθε ο καιρός να το δοκιμάσεις. Ο λόγος για το Medovik ή αλλιώς honey cake που θα σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας κουταλιά.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γλυκό από τη Ρωσία που είναι κάτι ανάμεσα σε κέικ και τούρτα, αποτελείται από πολλές στρώσεις σαν παντεσπάνι και φτιάχνεται με καραμελωμένο μέλι και αφράτη κρέμα.

Αν σε δελεάζει η ιδέα αλλά και η φωτογραφία, εμείς παρουσιάζουμε τέσσερα μέρη όπου μπορείς να απολαύσεις αυτό το γλυκό.

New York

Τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία με καταστήματα σχεδόν σε όλη την Κύπρο, προσφέρουν το νόστιμο γλυκό σε ατομικά κομμάτια. Αν δεν μπορείς να τα επισκεφθείς, μην σκας, αφού διαθέτουν υπηρεσία delivery μέσω της πλατφόρμας Wolt. (Λευκωσία, Λεμεσός, Πάφος, Λάρνακα)

Tucano Coffee

Το μενού του αγαπημένου καφέ της Λεμεσού, εκτός από υπέροχο χαρμάνι καφέ, σάντουιτς και διάφορα άλλα σνακ, προσφέρει νόστιμα γλυκά, ανάμεσα σε αυτά και το honey cake. Ο χώρος προσφέρει υπηρεσίες delivery. (Αγίας Ζώνης 5, Λεμεσός, τηλ. 99996866)

Sweet Nest

Από το 1990 οι αδερφοί Χατζηχριστοδούλου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών με την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν. Γλυκά, πάστες, τούρτες με πιο δημοφιλή την τούρτα brownie, κεραστικά και διάφορες συσκευασίες με σοκολατάκια. Ανάμεσα στις επιλογές και αυτό το θεσπέσιο γλυκό. Delivery μέσω της πλατφόρμας Foody. (Κολωνακίου 18, Λινόπετρα, Λεμεσός, τηλ. 25313388)

Dora's Armenian Kitchen

Νόστιμες αρμενικές γεύσεις όπως λαχματζούν, χαλουμωτή, φαλάφελ αλλά και πεντανόστιμο γλυκό medovik κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. Ιδανικό για γρήγορο γεύμα στο γραφείο. Διαθέτει και υπηρεσίες delivery. (Κυριάκου Μάτση 57, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία, τηλ. 22261400)