ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εδώ θα βρείτε τα πιο νόστιμα και πρωτότυπα σοκολατένια αβγά

WIZ TEAM

Το Πάσχα όλο και πλησιάζει και η πασχαλινή παράδοση συναντάει τη δημιουργία και τη φαντασία των ζαχαροπλαστών με τις πρωτότυπες σοκολατοδημιουργίες να δίνουν και να παίρνουν, κάνοντάς μας να αμφιταλαντευόμαστε ως προς το ποια θα πρωτογευτούμε.

Πασχαλινά αβγά κάθε λογής, κλασικά, με σούπερ ήρωες, πολύχρωμα με ζαχαρωτά, σε 3D σχέδια, με σοκολάτα υγείας ή γάλακτος, έχουν την τιμητική τους, με τους λάτρεις της σοκολάτας να μην μπορούν να αντισταθούν.

Το WiZ έψαξε και βρήκε μερικά ζαχαροπλαστεία με εγγυημένη ποιότητα, έξυπνες ιδέες, νόστιμες γεύσεις ιδανικές για δώρα την περίοδο αυτή αλλά και μια εναλλακτική επιλογή για να ενδώσεις σε γλυκές αμαρτίες.

La Galerie by Galactica Patisserie

Η αγαπημένη pâtisserie της Λεμεσού και πλέον και της Λευκωσίας αφού τις δημιουργίες του Galactica μπορείτε να τις βρείτε στο Nicosia Mall. Στα Galactica κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από σοκολατοδημιουργίες, σε διάφορα σχέδια και γεμιστά με πολλές λιχουδιές που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Οι pâtisseries προσφέρουν και υπηρεσίες delivery.

Choco Là

Στο Choco Là ξέρουν καλά από σοκολάτες. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας βελγικής σοκολάτας ετοιμάζουν πασχαλινές σοκολατοδημιουργίες σε 3D σχήματα που ενθουσιάζουν. Λαγουδάκια, πάπιες, κοτούλες, πασχαλινά αβγά και διάφορα άλλα, όλα άκρως απολαυστικά.

Choco Kings

To δημοφιλές οικογενειακό ζαχαροπλαστείο στη Δερύνεια που προσφέρει νόστιμες σοκολατοδημιουργίες και γλυκά έχει δημιουργήσει μια όμορφη σειρά από σοκολατένια αβγά σε απίθανες γεύσεις. Αν αναρωτιέστε πού μπορείτε να τις βρείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους, να δείτε όλες τις επιλογές και να κάνετε την παραγγελία σας αφού προσφέρουν και υπηρεσίες delivery.

Columbia Confectionery

Ένας χώρος του οποίου οι γλυκές δημιουργίες θα σας βάλουν σε μεγάλο πειρασμό με αποκορύφωμα τις υπέροχες 3D δημιουργίες. Εμάς μάς εντυπωσίασε το ροζ σοκολατένιο αβγό από σοκολάτα γάλακτος, με κρέμα φουντουκιού και ανάμικτα balleros.

New York Sweets

 

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την αγαπημένη αλυσίδα που έβαλε την ακαταμάχητη γεύση των brownies στη ζωή μας με διάφορες γεύσεις. Εκτός από τα υπέροχα γλυκά και cupcakes τους, για το Πάσχα θα βρείτε τη συλλογή τους από διάφορα πασχαλινά αβγά αλλά και marble brownie cake, όλα γιορτινά διακοσμημένα.

Boutique Patisserie

Μοναδικό κατάστημα στη λεωφόρο Νίκης στη Λευκωσία όπου χάνεσαι στη θέα των γλυκών που κοσμούν τον χώρο και μαγεύεσαι από τις μυρωδιές στην ατμόσφαιρα. Μια ξεχωριστή boutique γεμάτη υπέροχα γλυκά χαρίζει ζαχαρένιες γεύσεις με τις μοναδικές δημιουργίες της ιδιοκτήτριας Μαριέλλας. Λόγω περιόδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ιδιαίτερα σοκολατένια αβγά.

Yolanda's Chocolatiers

Η Αίγλη και η Άννα Isabella Σταματίου δημιούργησαν τον δικό τους σοκολατένιο κόσμο και με έμπνευση τις οικογενειακές παραδόσεις και τον τρόπο που μεγάλωσαν φτιάχνουν τα πιο γευστικά bon bons. Οι δυο αδερφές έβαλαν όλη τους τη δημιουργικότητα στο project και τα μικρά μαγικά σοκολατάκια τους «μιλούν» από μόνα τους. Μπαίνοντας στο website τους θα βρείτε όμορφα πολύχρωμα αβγά, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε και να έρθουν να σας βρουν την επόμενη ημέρα.

Leonidas

Μιας και αναφερθήκαμε σε σοκολατοδημιουργίες, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις σοκολατομπουτίκ Leonidas. Ντελικάτο μαγαζί με πολυετή εμπειρία εδώ και χρόνια δημιουργεί σοκολατάκια με γέμιση φρούτων, αμυγδαλωτά με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, πραλίνα με περισσότερα από 80 διαφορετικά είδη σοκολάτας που θα σας ξετρελάνουν. Στην όμορφη γκάμα τους θα βρείτε άκρως απολαυστικές κοτούλες και λαγουδάκια.

Feelings Chocolates

Κατάστημα στη λεωφόρο Νίκης όπου μπορείτε να βρείτε νόστιμες σοκολατοδημιουργίες. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από νόστιμα κουτιά με σοκολατάκια, υγιεινές επιλογές από σοκολάτες, chocolate bombs για δημιουργία ζεστής σοκολάτας αλλά και custom made επιλογές. Ο χώρος προσφέρει και υπηρεσίες delivery. Επίσης μπορείτε να βρείτε και πασχαλινές δημιουργίες χωρίς ζάχαρη.