ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ειδικές προσφορές Νοεμβρίου από το Troodos Hotel

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εναρμονισμένο πλήρως με τις υγειονομικές οδηγίες και διατάγματα, το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, προσφέροντας προνομιακές τιμές για μόνιμους κάτοικους της επαρχίας Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η επιλογή της ημιδιαμονής χωρίς διανυκτέρευση στην τιμή των €25 ευρώ / άτομο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα γεύμα: πρωινό ή μεσημεριανό ή βραδινό. Παιδιά έως 12 χρόνων έχουν έκπτωση 50% και κάτω των 4 χρόνων φιλοξενούνται δωρεάν.

Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε μικρές παρέες, ζευγάρια ή οικογένειες που θέλουν μια μονοήμερη απόδραση στο μαγευτικό Τρόοδος, το οποίο την εποχή αυτή προσφέρεται για εξερεύνηση, είτε περπατώντας ένα από τα πολλά μονοπάτια της φύσης που διασχίζουν το Εθνικό Δασικό Πάρκο, είτε ακολουθώντας μια ποδηλατική διαδρομή.

Σημειώνεται πως στο Troodos Hotel λειτουργεί Bike Center σε συνεργασία με την Activate Cyprus, έτσι οι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάσουν ποδήλατα για την ημερήσια εξόρμησή τους.

Working From Troodos

Το δεύτερο πακέτο ονομάζεται «Working From Troodos» και απευθύνεται σε άτομα που θα ήθελαν να περάσουν μια ή περισσότερες εργάσιμες ημέρες στο Τρόοδος, συνδυάζοντας μια εκδρομή στο βουνό με τηλεργασία. Το κόστος ανά διανυκτέρευση με πρωινό είναι μόνο €28 το άτομο ανά βραδιά, ανεξαρτήτως τύπου δωματίου (μονόκλινο ή δίκλινο), ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και ένα coffee break ημερησίως. Επίσης, οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο τις καθημερινές θα απολαμβάνουν έκπτωση 15% στο εστιατόριο, την καφετέρια και το μπαρ του ξενοδοχείου.

Οι τιμές ισχύουν για Κυριακή έως και Πέμπτη, με δυνατότητα late check out την Παρασκευή. Ισχύει έκπτωση 50% για παιδιά έως 12 χρόνων και δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 4 χρόνων.

Οι προσφορές ισχύουν για όλο το Νοέμβριο.

Το Troodos Hotel διαθέτει 48 άνετα, ανακαινισμένα δωμάτια και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.725μ. Διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια, σαλόνι με τζάκι, μπαρ, ενώ τις ηλιόλουστες μέρες σερβίρει a la cart και στον αίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργεί επίσης το ατμοσφαιρικό Café – Bar 1725.