Loading...
Το νέο νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας έκανε ντεμπούτο με Βρεττό, Γρόση και Μπανδέλη!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (5&6/12) η πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου μουσικού hot spot της Κύπρου, ZAZZA Music Theater, το οποίο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στις 5 Δεκεμβρίου, και υποδέχτηκε τον Ηλία Βρεττό σε ένα νέο δυναμικό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα μαζί με το Γιάννη Γρόση, ενώ το σχήμα ολοκληρώνει η Χρύσα Μπανδέλη.
Με σύγχρονη αισθητική, υψηλής ποιότητας ηχητικό εξοπλισμό και μια ανανεωμένη προσέγγιση στη live εμπειρία, το ΖΑΖΖΑ Music Theater επαναπροσδιορίζει τη νυκτερινή ψυχαγωγία και έρχεται για να καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στο νησί.
«Η πρεμιέρα μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και μας δίνει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Είμαστε πανέτοιμοι να συνεχίσουμε δυναμικά, να δείξουμε σε όλους τι πραγματικά είναι το ZAZZA και να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στη διασκέδαση της Κύπρου. Το γιορτινό μας πρόγραμμα θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ξεχωριστά events», δηλώνει η ομάδα του ΖΑΖΖΑ Music Theater.