ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είσαι για Safari, brunch και wine tasting στον Φαρμακά;

WIZ TEAM

Με ένα τηλεφώνημα μπορείς να κανονίσεις tour με 4x4 οχήματα στους πολύ ιδιαίτερους αμπελώνες του οινοποιείου Santa Irene στον Φαρμακά.

Όπως μας ενημερώνει ο κύριος Λάκης Σοφοκλέους, από το οινοποιείο, «οι αμπελώνες στον Φαρμακά βρίσκονται πάνω σε πολύ απότομες κλίσεις, εξ ου και όλη η εργασία γίνεται χειρωνακτικά. Το σαφάρι πραγματοποιείται γύρω από τους ορεινούς όγκους του Φαρμακά, σε μια διαδρομή 360 μοιρών. Έχει διάρκεια κανένα δίωρο, ενώ σε κάθε τμήμα του αμπελώνα μπορεί κανείς να δει τόσο τα αμπέλια, όσο και την υπόλοιπη βλάστηση, αλλά και την υπέροχη θέα που εκτείνεται από τα Κούκλια και την Αυδήμου ως τους Πύργους της Λεμεσού και από το Ζύγι, το Βασιλικό και το Μαρί, ως τη Λευκωσία!».

Σε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή εξηγούνται οι διαδικασίες, τόσο για την περιποίηση του αμπελιού όσο και για τον τρύγο, ενώ για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει η δυνατότητα και για πικνίκ μέσα στους αμπελώνες, με κρασιά του Santa Irene Winery και platters.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα για brunch (Παρ-Κυρ 9.00-11.30) πριν το σαφάρι, αλλά και για γεύμα μετά το σαφάρι, στο εστιατόριο Ιεράμπελος, που βρίσκεται στον χώρο του ονοποιείου.

Για το σαφάρι θα πρέπει να διευθετήσετε ραντεβού, με ένα τηλεφώνημα στον κύριο Λάκη, στο 99837187.