ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα κυπρο-καναδικό απάχικο στέκι για υγιεινό φαγητό και παιχνίδι

WIZ TEAM

Στην Έγκωμη, στη βιομηχανική περιοχή, εδώ και 1,5 χρόνο λειτουργεί μια κουζίνα, μέσω της οποίας βγαίνουν καθημερινά νόστιμα και υγιεινά γεύματα, αλλά και εξαιρετικά ροφήματα. Επιπλέον, τις τελευταίες μερικές βδομάδες έχουν τοποθετηθεί τραπέζια και καρέκλες στο σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον όλα όσα ετοιμάζονται στη κουζίνα μπορείτε να τα γευτείτε και επί τόπου, μαζί κιόλας με κάποιες έξτρα προτάσεις (που δεν προσφέρονται στο delivery).

Ο γνωστός από τη δεκαετή παρουσία του στο Get Fresh, Γιάννης Τρύφων, μετά που πούλησε τις μετοχές του αρχές του 2020, αποφάσισε μαζί με τον αδερφό του, Νικόλα, να φτιάξουν τη Misfit Union, με σκοπό να προσφέρουν υψηλότερης ποιότητας ντόπια προϊόντα, βιώσιμα και προπαρασκευασμένα. Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021, εν μέσω πανδημίας, σε έναν μεγάλο χώρο στη βιομηχανική περιοχή Έγκωμης.

Ενάμιση χρόνο μετά, στο συγκεκριμένο σημείο, διαμόρφωσαν και έναν cool χώρο στον οποίο ο κόσμος μπορεί πλέον να απολαύσει επί τόπου όλα τα γεύματά τους, αλλά και να παίξει πινγκ-πονγκ, arcade games και γενικά να βιώσει μια πολύ χαλαρή και διασκεδαστική εμπειρία.

Λόγω και της καταγωγής τους από Καναδά (κατά το ήμισυ είναι Καναδοί), τον χώρο αυτό με τα ζωηρά χρώματα τον χαρακτηρίζουν πολύ εύστοχα «κυπρο-καναδικό απάχικο»!

Μεταξύ άλλων, εκεί μπορείτε να απολαύσετε brunch, burgers, σαλάτες, healthy bowls, αλλά και πράγματα που δεν προσφέρονται στο delivery menu, όπως momos (dumplings), pancakes, αλλά και french toast. Στο μενού θα βρείτε ακόμα καφέ, αλλά και ροφήματα όπως smoothies, ice tea, λεμονάδα κλπ.

Σημαντικό είναι να ειπωθεί πως τίποτα απ’ όλα όσα βγαίνουν από την κουζίνα του Misfit Union φτιιάχνονται από ντόπια προϊόντα και δεν περιλαμβάνουν ούτε ζάχαρη ούτε συντηρητικά, συν ότι όλα τα φρούτα και λαχανικά είναι είτε βιολογικά είτε που βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης.

Μάλιστα, συχνά διοργανώνουν και parties για όσους επιθυμούν να έχουν μια αλλιώτικη εμπειρία με φίλους και οικογένεια, αλλά και private parties όπως το Nostalgia.

Info
Τηλ. 77111122
Μιχαήλ Γιωργάλλα 4, Έγκωμη
Δ-Σ 8.30-22.00, Κ 17.00-22.00