ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα μαγαζί στην Πόλη στο οποίο θα πάθεις Food Overdose

WIZ TEAM

Σπιτικό burger μέσω μιας μυστικής συνταγής, νόστιμες πατάτες twister, αλλά και μια διαφορετική συνταγή της διάσημης λευκωσιάτικης Jack’s Pizza.

«Όνειρό μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα μαγαζί στην Πόλη Χρυσοχούς που θα προσφέρει ποιοτικό γρήγορο φαγητό, σε προσιτές τιμές. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσω ενός μενού που δημιούργησε ο chef Κυριάκος Ανδρέου και το Food Overdose ήρθε για να μείνει! Στόχος μας να διατηρήσουμε την ποιότητα και να προσφέρουμε σε εσάς σπιτικό street food φαγητό, φτιαγμένο με τα πιο φρέσκα υλικά!», αναφέρει στο WiZ o Γιώργος Καστρίτης, ιδιοκτήτης και μάγειρας του αγαπημένου πλέον μπεργκεράδικου στην περιοχή. 

Μάθε λοιπόν πως στο Food Overdose θα βρεις σπιτικό burger, φτιαγμένο με μια μυστική συνταγή του εστιατορίου, από αγνά και φρέσκα υλικά. Ψωμάκι brioche, σπιτικές σάλτσες και συνδυασμοί που θα θέλεις να γεύεσαι ξανά και ξανά.

Μαζί με αυτό και όλα τα υπόλοιπα που το συνοδεύουν: οι αγαπημένες πατάτες twister, οι σαλάτες, τα hot dog, τα wrap και τα υπόλοιπα side dishes, ολοκληρώνουν το γεύμα πάντα με απόλυτη επιτυχία.

«Σε εμάς θα βρείτε και μια διαφορετική συνταγή πίτσας, την Jack’s Pizza, της πρώτης πιτσαρίας της Κύπρου, που πρωτολειτούργησε το 1969 στη Λευκωσία και η οποία 54 χρόνια μετά καταφέρνει να διατηρεί μια σταθερή ποιότητα, πάντα με τα πιο φρέσκα υλικά!», μας λέει με ενθουσιασμό η Νικολέτα Χαραλάμπους.

Συγκεκριμένα, στο μενού του Food Overdose θα βρεις burgers, σαλάτες, wraps, hotdog, club sandwich, sides, την Jack’s Pizza, αναψυκτικά και μπύρες.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι όλα τα υλικά του εστιατορίου καταφθάνουν καθημερινά από ντόπιους παραγωγούς, και ότι όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται φρέσκες κάθε πρωί

Το μαγαζί λειτουργεί περισσότερο με takeaway και delivery, υπάρχει όμως και χώρος σε περίπτωση που κάποιος θέλει να καθίσει για φαγητό επί τόπου.

Info
Τηλ. 99246043
Αποστόλου Ανδρέα 22, Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος
Δ-Κ 11.00-22.00