ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα σπέσιαλ σαββατοκύριακο στο Old Market St.

WIZ TEAM

Ένα pop up event αυτό το σαββατοκύριακο γεμάτο γεύση ετοιμάζει το αγαπημένο μπαράκι της Λάρνακας Old Market St.

Σε συνεργασία με τον σεφ Σταυρή Γεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή «Επιπλο-γκουρμεδιές» που προβάλλεται από το Οmega, διοργανώνουν μαζί το «The lunchout event».

Τα δυο πρώτα σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη (5-6 και 12-13 του μηνός), ο αγαπημένος σεφ δημιουργεί ένα σπέσιαλ set menu, που αποτελείται από 4 πιάτα συνοδευμένα από νέα signature cocktails όπως ξέρουν καλά να δημιουργούν οι έμπειροι bartenders του Old Market St.

Στο μενού που ετοίμασε ο αγαπημένος σεφ θα βρείτε μια εκδοχή της σαλάτας του Kαίσαρα για amuse bouche, ένα ιδιαίτερο starter με παντζάρια, επιλογή σε ψάρι ή κρέας για κυρίως πιάτο και στο τέλος μια υπέροχη πάβλοβα για γλυκό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Old Market St. (@oldmarket.st)

Όσον αφορά τα κοκτέιλ, μέσα στις 12 νέες επιλογές θα βρείτε το Red Smurf που περιέχει Bombay, amaro, berries, grapefruit και citrus bitters αλλά και το Magic Joe, με gin, μαστίχα, φράουλα, λεμόνι και citrus bitters.  

Το event ξεκινά στις 13.30 με απαραίτητη την κράτηση για lunch, λόγω περιορισμένων θέσεων, μόνο για ενήλικες και με τον μέγιστο αριθμό ατόμων ανά κράτηση να ανέρχεται στα 6.

Info

Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα
Τηλ.94011011