ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας Κύπριος με το καλύτερο τραγούδι του 2020, σύμφωνα με το ''Rolling Stone''

WIZ TEAM

Tο 2020 ακούσαμε πολλά και ενδιαφέροντα τραγούδια, που μας πέρασαν αδιάφορα ή που ξεχώρισαν στα προσωπικά μας playlists. To περιοδικό ''Rolling Stone'', θρυλικό ανάμεσα στα μουσικά περιοδικά από το 1967 μέχρι σήμερα αλλά και στα portals, αναδεικνύει κάθε χρόνο τα 100 καλύτερα τραγούδια και η αλήθεια είναι πως σπάνια διαφωνούμε μαζί του.

Για την χρονιά που πέρασε, λοιπόν, στην κορυφή των 100 της Ινδικής έκδοσης του ''Rolling Stone'' βρίσκεται ένας Κύπριος που με τη συνεργασία του με τον Γερμανό μουσικό παραγωγό Satin Jackets (κατά κόσμο Tim Bernhardt) στο τραγούδι ''I'm With It'' κατάφερε να εντυπωσιάσει. Ο λόγος για τον Νικόλα Μεταξά, ή αλλιώς Metaxas όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, που γνωρίσαμε το 2008 στο ελληνικό X-Factor και πλέον διαγράφει τη δική του μουσική πορεία, ενώ ζει και δρα στο εξωτερικό.

''Ο Tim Bernhardt a.k.a. Satin Jackets και ο μουσικοποιός Metaxas ενώθηκαν σε ένα λαμπρό τραγούδι που αποπνέει φως και θετικότητα. Έχοντας κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, πάνω στην ώρα για τα παγκόσμια lockdowns, το '''I'm With It'' είναι σαν μια αναζωογνητική ανάσα όταν όλοι ήμασταν σπίτι. Ένα τραγούδι που του άξιζε να γίνει παγκόσμιο χιτ και που, για μένα, το 2020 δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς αυτό, που βοήθησε να ξεπεράσω δύσκολες στιγμές'' γράφει ο δημοσιογράφος Amit Vaidya.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφαία εικοσάδα βρίσκονται καλλιτέχνες όπως η Dua Lipa, η Kylie Minogue, οι Chloe X Halle, ο The Weeknd και η Selena Gomez.

Ακούστε το τραγούδι. 

 

Πηγή Must.com.cy