ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επέστρεψε το αγαπημένο Beach bar της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Kαταλαβαίνεις ότι ήρθε το καλοκαίρι όταν μαθαίνεις ότι άνοιξε τις πόρτες του το πιό καλοκαιρινό bar της Λευκωσίας. Ένα υπέροχο σκηνικό έχει ήδη στηθεί και το όμορφο Beach bar μας περιμένει με χαλαρωτική μουσική, δροσερά κοκτέιλ, παγωμένους καφέδες, νόστιμα εδέσματα και άνετες ξαπλώστρες να προσφέρουν την πολυπόθητη ξεκούραση! Ο λόγος φυσικά για το Grape By The Sea που βρίσκεται στον Κάτω Πύργο, επαρχία Λευκωσίας, στην όμορφη παραλία του Κρυονερίου, μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την Λευκωσία!



Το Grape By The Sea επανήλθε δυναμικά και είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσεις την μέρα σου από το πρωί έως αργά το βράδυ. Εκτός από ποτά και καφέδες προσφέρει νόστιμο φαγητό (μπριζόλες στα κάρβουνα, σουβλάκια, σάντουιτς, burgers, καλαμαράκια, σαλάτες, βάφλες, γλυκα brunch) και αναμφίβολα το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν φέτος το καλοκαίρι οδηγούν στον Κάτω Πύργο και στο ατμοσφαιρικό Grape by the Sea το οποίο είναι ανοιχτό από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα.

Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας. Τηλ. 96 117656