ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημο launch για το LOFT, στον δωδέκατο όροφο της εστίας SIX

WIZ TEAM

Το εστιατόριο-μπαρ με την ίσως πιο εντυπωσιακή θέα στη Λευκωσία διανύει περίοδο επίσημου λανσαρίσματος μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου.

Για το LOFT έχουμε γράψει ξανά. Για την εξαιρετικής αισθητικής διακόσμησή του, για τον κοσμοπολίτικο αέρα που έφερε στην πόλη με την άφιξή του, για τις πολλές επιλογές στο μενού, αλλά κυρίως για την ασύλληπτη θέα του, την ίσως πιο εντυπωσιακή στη Λευκωσία, αν σκεφτούμε ότι εκτείνεται από τον Πενταδάκτυλο ως το Τρόοδος και από την Έγκωμη (κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) ως την παλιά Λευκωσία.

Έπειτα από μια δοκιμαστική περίοδο μερικών μηνών, λοιπόν, αλλά και μετά τις απαιτούμενες αλλαγές που έγιναν στη δομή και τη διακόσμηση του χώρου, το LOFT Restaurant & Bar είναι πλέον πανέτοιμο να υποδεχτεί τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και τους προσκεκλημένους τους.

Με ένα νέο αναβαθμισμένο μενού που φέρει την υπογραφή του νέου executive chef του εστιατορίου, αλλά και μιας νέας τιμολογιακής προσέγγισης πολύ πιο φιλικής για τους φοιτητές, το LOFT κάνει δυναμικό launch στο φοιτητικό lifestyle της πόλης.

Το LOFT είναι ανοικτό επτά μέρες τη βδομάδα, από τις 10.00 ως τα μεσάνυχτα, και προσφέρεται για εξαιρετικό brunch, lunch με φίλους, καφέ, smoothies ή ποτό με συναδέλφους, ενώ προσφέρεται επίσης για after work drinks, δείπνο ή και cocktails αργά το βράδυ. Αρκεί μόνο να είστε μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου (φοιτητές, εργαζόμενοι, απόφοιτοι) ή να συνοδεύεστε από τα συγκεκριμένα μέλη!

Εξαιρετικές αφορμές αποτελούν φυσικά και τα events ή άλλες εκδηλώσεις που κατά καιρούς διοργανώνονται εκεί, όπως το πρόσφατο “Thanksgiving” δείπνο , οι βραδιές με DJs, ή και το επικείμενο χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο του “UNIC Christmas Spirit” και στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι ο LOVE FM (δες εδώ όλα τα επόμενα events).

Στον μαγικό κόσμο του Loft μπορείς να ανέβεις μέσω του κυρίως lobby του SIX, του κτηρίου δηλαδή που αποτελεί μια από τις κύριες και πιο trendy φοιτητικές εστίες για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η πρόσβαση είναι ανοικτή αποκλειστικά για τα μέλη της κοινότητας UNIC και τους προσκεκλημένους τους.

Info
Τηλ. 22210059
SIX, Χριστόδουλου Εγγλέζου 1, Άγιος Δομέτιος (κτήριο SIX, 12ος όροφος)
Δ-Κ 10.00-00.00