ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eπιστρέφουν σήμερα τα σινεμά με ενδιαφέρουσες πρεμιέρες

WIZ TEAM

Oι κινηματογραφικές αίθουσες των Kcineplex και των Rio ανοίγουν τις πόρτες τους Πέμπτη 27 Μαϊου μετά από σχεδόν 6 μήνες απουσίας, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα με τέσσερις ενδιαφέρουσες ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Demon Slayer : Mugen Train

To «Demon Slayer: Mugen Train», διασκευή διάσημου manga που ακολουθεί ένα αγόρι, τον Τανχίρο και τους συντρόφους του ενάντια σε μια ομάδα δαιμόνων που έχουν σκοτώσει την οικογένειά του και έχουν μετατρέψει την αδερφή του σε μια από αυτούς

Nomadland

Μένοντας άνεργη στα 60 της, η Φερν αποφασίζει να ζήσει σαν σύγχρονος νομάδας, διασχίζοντας τη χώρα με το τροχόσπιτό της.

Σκηνοθεσία Κλόι Ζάο με τους: Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Ντέιβιντ Στράδερν, Λίντα Μέι, Σαρλίν Σουόνκι, Μπομπ Γουέλς

Soul

Το μαγικό άγγιγμα της Pixar μετατρέπει μια απλή ιστορία δεύτερης ευκαιρίας σε ένα εγκεφαλικό, κομψό, πολυεπίπεδο, μελωδικό και διασκεδαστικότατο σινε-ταξίδι στην αχαρτογράφητη χώρα της ανθρώπινης επιθυμίας. Όσκαρ μουσικής και καλύτερου animation. Προβάλλεται με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D.

Σκηνοθεσία Πιτ Ντόκτερ, Κεμπ Πάουερς

Jungle Beat: The Movie

Μια μέρα τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και διαπιστώνουν έκπληκτα πως μπορούν να μιλήσουν. Θα εκπλαγούν περισσότερο όμως όταν ανακαλύψουν πως αυτό οφείλεται στην παρουσία ενός εξωγήινου, ο οποίος έχει έρθει στη Γη για να την κατακτήσει.

Σκηνοθεσία Μπρεντ Ντάουις