ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστροφή για 3 αγαπημένους χώρους

WIZ TEAM

Μας έλειψαν, πεθυμήσαμε το περιβάλλον τους, την ατμόσφαιρά τους και φυσικά τις γαστρονομικές τους λιχουδιές.

Μαγαζιά που έσφυζαν από ζωή, χώροι που νυχτοπερπατούσαμε ή επιλέγαμε για καθημερινές, ανέμελες εξόδους επιστρέφουν! Εφαρμόζοντας τα απαιτούμενα περιοριστικά μέτρα δηλώνουν πανέτοιμα να μας υποδεχτούν.

Τα παρακάτω εστιατόρια ανοίγουν εντός των ημερών με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Gianna Μarie Βeach

Το αγαπημένο beach bar δίπλα στη θάλασσα, με τις ψάθινες ομπρέλες και τα τραπεζάκια πάνω στο γρασίδι επιστρέφει στις 3 Ιουνίου. Από το πρωί με καφέδες, φρέσκους χυμούς και παγωτά αλλά και σαλάτες, σνακ και burger, απολαμβάνοντας την χρυσή αμμουδιά και τις δροσερές βουτιές στη θάλασσα το Gianna Marie Beach επιστρέφει για να μας χαρίσει και φέτος αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Akakiko

Επαναρχίζει τη λειτουργία του Παρασκευή, 5 Ιουνίου και το ασιατικό εστιατόριο Akakiko που βρίσκεται στο ισόγειο του Polis 1907. Στον υπαίθριο χώρο του εστιατορίου η ασιατική κουζίνα συναντά με αρμονία την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφέ και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Demetrion

 

Η αγαπημένη ψαροταβέρνα πάνω στη θάλασσα με φόντο τον Ποταμό Λιοπετρίου επιστρέφει στις 4 Ιουνίου. Στο λιτό σκηνικό τους σκηνικό θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι ημέρας, στεγνό τηγάνι και δυνατή σχάρα που αφήνουν καλές εντυπώσεις.