Loading...
Όλα όσα θα συμβούν φέτος στη Σιά, στο πιο «καυτερό» κυπριακό φεστιβάλ.
Όλα έτοιμα και φέτος για την πιο καυτερή γιορτή, που είναι αφιερωμένη σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το τσίλι. Μια γιορτή όπου η έντονη γεύση, η δυνατή μουσική και οι επικές δονήσεις συνδυάζονται σε ένα event, δίνοντάς μας μια αξέχαστη μέρα.
Ατραξιόν του φεστιβάλ θα είναι και φέτος ο JohnnyPep, σερβίροντας όπως κάθε χρόνο πικάντικες γεύσεις και ωραίες «καυτερές» ιστορίες από το microfarm του.
DJ πίσω από τα decks θα αναλάβει τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, κρατώντας τους σε εγρήγορση από τις 10.30 ως τις 16.30.
Κι αν είστε αρκετά τολμηροί, μη χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Chilli Contest 2025, διεκδικώντας τον τίτλο του Chilli Champion, δοκιμάζοντας απλώς… τις αντοχές τους στο καυτερό.
Είτε είστε φανατικοί των καυτερών γεύσεων είτε απλώς περίεργοι να δοκιμάσετε, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να φάτε, να χορέψετε, να γελάσετε… και ίσως να δακρύσετε λιγάκι.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Info
Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2025
Σιά, επ. Λευκωσίας
Ώρα 10:30-16:30
Πληρ. https://www.facebook.com/events/1067934121714274